Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Tρελάθηκε" ο Γιαννακόπουλος - Δεν πάει μόνο για τον Φριντέτ
| 2019-07-08 13:29:00

"Παλάβωσε" ο Γιαννακόπουλος - Δεν πάει μόνο για Φριντέτ - Τα επόμενα "χτυπήματα" - Χαμός!

του Pick n' Scroll
"Παλάβωσε" ο Γιαννακόπουλος - Δεν πάει μόνο για Φριντέτ - Τα επόμενα "χτυπήματα" - Χαμός!

Έτσι θα φτιάξει ομαδάρα. Σούπερ ονόματα. Αναλυτικό ρεπορτάζ.

Ο Παναθηναϊκός έχει θέσει ως μεγάλο στόχο την απόκτηση του Τζίμερ Φριντέτ, ενός παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δίνει πολύ παραπάνω από 1 εκατ. δολλάρια για να φέρει στην Αθήνα τον πρώην παίκτη του ΝΒΑ, ο οποίος διέκοψε την παρουσία του στο σάμερ λιγκ, προκειμένου να αποφασίσει σε ποια ομάδα εκτός Αμερικής θα αγωνιστεί. 

Αν δεν προχωρήσει η υπόθεση του Φριντέτ, ο Παναθηναϊκός θα ενεργοποιήσει τις άλλες επιλογές που έχει και ανάμεσα στις οποίες οι περισσότερες είναι από την Κίνα (όπως και ο Φριντέτ). 

Στον Φριντέτ (ή σε αυτόν, που θα αποκτηθεί, αν ο Αμερικάνος απαντήσει αρνητικά), θα προστεθεί δίπλα και ένας εξαιρετικός σουτέρ. Αρεσε πολύ ο Νταϊρίς Μπέρτανς, ο οποίος "κόπηκε" από τους Πέλικανς, αλλά παίρνει τον δρόμο για τη Ρωσία και τη Χίμκι.

Αν αποκτηθεί ο Φριντέτ, ο πολύ καλός σουτέρ δεν θα είναι ακριβός. Θα είναι κάτι σαν τον Ντίμπλερ, που είχε παίξει παλιότερα στον Πανιώνιο και πέρυσι ήταν στην Ευρωλίγκα με την Νταρουσάφακα.



Αν δεν αποκτηθεί ο Φριντέτ, στη θέση του θα αποκτηθεί πιο φτηνός παίκτης και θα δοθούν περισσότερα χρήματα για τον σουτέρ. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να απασχολήσει ο σπουδαίος Κάιλ Κούριτς, που είναι να φύγει από την Μπαρτσελόνα, και ο Μάικλ Ρολ, που έπαιζε στη Μακάμπι. Ή ο Τόνι Κρόκερ, που είχε πολύ καλούς αριθμούς με τη Χίμκι.

Η ουσία του πράγματος είναι ότι ο Παναθηναϊκός από πλευράς ρόστερ θα είναι καλύτερος από πέρυσι με τους "πράσινους" να εύχονται να πείσουν τον Τζίμερ Φριντέτ και να ρίξουν μία από τις μεγάλες βόμβες του καλοκαιριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα τρελαθούν οι Παναθηναϊκοί - Παίρνει... Μάικ Τζέιμς - "Καψούρα" Γιαννακόπουλου - Σούπερ πρόταση

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags