Facebook Pixel Ολυμπιακός - Νίκολα Μιλουτίνοφ: Την απόκτηση του άσου των Ερυθρόλευκων θέλει διακαώς ο Ιτούδης
| 2019-07-11 12:22:00

Χαμός στον Ολυμπιακό με Μιλουτίνοφ - Υπογράφει στην ΤΣΣΚΑ; - Ζήτησαν τρελά λεφτά οι Αγγελόπουλοι!

Sportdog Team
Χαμός στον Ολυμπιακό με Μιλουτίνοφ - Υπογράφει στην ΤΣΣΚΑ; - Ζήτησαν τρελά λεφτά οι Αγγελόπουλοι!

Θα φύγει για τη Ρωσία;

Ολυμπιακός - Νίκολα Μιλουτίνοφ: Την απόκτηση του άσου των Ερυθρόλευκων επιθυμεί διακαώς ο Δημήτρης Ιτούδης και η διοίκηση της ΤΣΣΚΑ βρίσκεται σε επαφές με τους Πειραιώτες.

Η ρωσική ομάδα έχει καταθέσει μεγάλη πρόταση στους αδερφούς Αγγελόπουλους, για την απόκτηση του παίκτη, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Eurohoops, ο Ολυμπιακός και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν θα συνεχίσουν μαζί.

Από τον Ολυμπιακό βγαίνει προς τα έξω ότι δεν υπάρχει θέμα παραχώρησής του. Ο λόγος; Αξιώνουν μεγαλύτερο ποσό από αυτό που προσφέρει η ΤΣΣΚΑ για να τον παραχωρήσουν.

Την ίδια ώρα, πάντως, ο σερβικός Τύπος αναφέρει ότι η ΤΣΣΚΑ προσφέρει στον Σέρβο τριετές συμβόλαιο με 7,2 εκατ. ευρώ. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να ανανέωσουν το συμβόλαιό του μέχρι το 2022, αλλά προφανώς όχι με τα χρήματα που προσφέρει στον παίκτη η ΤΣΣΚΑ (-οι Πειραιώτες προσφέρουν, περίπου, 850.000 ευρώ).

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε πάνω από 1,2 εκατ. δολάρια που είναι ρήτρα του παίκτη για το ΝΒΑ. Αν όμως λάβουν ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ, σε συνδυασμό μάλιστα με το συμβόλαιο του παίκτη που θα εξοικονομήσουν, μπορούν να αποκτήσουν δύο πολύ αξιόλογους σέντερ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags