Facebook Pixel Φοβερές δηλώσεις από Αντετοκούνμπο: «Για 25 χρόνια στους Μπακς - Να γίνω Νοβίτσκι και Μπράιαντ»!
Μπάσκετ
NBA
| 2019-07-14 13:23:00

Φοβερές δηλώσεις από Αντετοκούνμπο: «Για 25 χρόνια στους Μπακς - Να γίνω Νοβίτσκι και Μπράιαντ»!

Sportdog Team
Φοβερές δηλώσεις από Αντετοκούνμπο: «Για 25 χρόνια στους Μπακς - Να γίνω Νοβίτσκι και Μπράιαντ»!

Στόχος του η κορυφή κάθε χρόνο.

Στο περιθώριο ένος event ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στο ESPN και έβαλε τον πήχη πολύ ψηλά εν όψει της νέας σεζόν, λέγοντας ότι θέλει να παραμείνει για χρόνια στους Μπακς και γιατί όχι να φτάσει τους Νοβίτσκι, Κάρι, Μπράιαντ και Ντάνκαν.

«Υπάρχουν πολλά πράγματα στα οποία μπορώ να βελτιωθώ. Κοιτάζω πρώτα απ' όλα τον εαυτό μου και όχι τι κάνουν οι άλλοι. Προσπαθώ να βελτιωθώ όσο το δυνατόν περισσότερο και σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού. Πολλοί λένε 'είσαι ο MVP, ένας από τους καλύτερους παίκτες του ΝΒΑ, πολύ κυριαρχικός'. Όμως νομίζω ότι μπορώ και καλύτερα. Θεωρώ ότι βρίσκομαι στο 60% των πραγματικών μου δυνατοτήτων. Απλά θέλω να γίνω καλύτερος. Αν βρεθώ και πάλι στους τελικούς της Ανατολής θα αντιδράσω καλύτερα, θα παίξω καλύτερα θα αντιμετωπίσω καλύτερα τις καταστάσεις», είπε αρχικά ο Γιάννης και πρόσθεσε:

«Είναι τρελό αλλά θα διανύσω του χρόνου τον 7ο χρόνο μου στο ΝΒΑ. Θέλω να γίνομαι καλύτερος. Μέρα με τη μέρα και βήμα με το βήμα. Ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Αν συνεχίσουμε έτσι όλοι μαζί και είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτόν τον στόχο γιατί να μην παίξω για τους Μπακς 20 και 25 χρόνια; Γιατί μετά που θα τελειώσω να μην γίνω μέλος του προπονητικού τιμ ή του front office; Όμως πρέπει να βαδίζουμε όλοι μαζί στον ίδιο στόχο, να έχουμε τις ίδιες αρχές και να μείνουμε προσηλωμένοι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέλω να είμαι μέλος μιας πρωταθλήτριας ομάδας. Όσο έχουμε την ίδια νοοτροπία και την ίδια προσέγγιση στο παιχνίδι, δεν υπάρχει λόγος να φύγω και να μη γίνω σαν τον Κάρι, τον Νοβίτσκι, τον Κόμπι ή τον Τιμ Ντάνκαν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags