Facebook Pixel Euroleague: Ο Άλεξ Τάιους αποχώρησε από την Μακάμπι Τελ Αβίβ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ούνιξ Καζάν
| 2019-07-15 16:31:00

Οργή από πρώην παίκτη του Σφαιρόπουλου - Τι είπε για τον Έλληνα κόουτς - "Αδειάζει" την Μακάμπι

Sportdog Team
Οργή από πρώην παίκτη του Σφαιρόπουλου - Τι είπε για τον Έλληνα κόουτς - "Αδειάζει" την Μακάμπι

Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις; 

Euroleague: Ο Άλεξ Τάιους αποχώρησε από την Μακάμπι Τελ Αβίβ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Αμερικανός σε δηλώσεις που έκανε εμφανίστηκε ιδιαίτερα απογοητευμένος από την στάση της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου, τονίζοντας πως δεν φέρθηκαν σωστά απέναντι του.

Αποθέωσε όμως τον Έλληνα προπονητή λέγοντας πως άλλαξε επίπεδο την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στο Ισραήλ, αλλά η Μακάμπι με απέφευγε και έπαιζε παιχνίδια. Η διοίκηση δεν έκανε αρκετά για να μείνω και δεν έδειξε να ενδιαφέρεται όταν γινόντουσαν οι διαπραγματεύσεις.

Στο ξεκίνημα της σεζον, κοντά στον Δεκέμβριο, ο μάνατζέρ μου με προσέγγισε και μου είπε ότι η Μακάμπι μου έχει κάνει μία πρόταση για επέκταση του συμβολαίου μου και ήμουν σίγουρος ότι ήμασταν κοντά σε συμφωνία. Ξαφνικά όμως μου πρότειναν μονοετές συμβόλαιο και δεν ανέφεραν χρήματα, λέγοντας ότι δεν ξέρουν τι θα γίνει με τον κανονισμό των ξένων στο πρτωτάθλημα.

Ήξεραν από την αρχή τι ζητούσα. Όταν θες κάποιον, ξέρεις τι να κάνεις. Όταν έλαβα την πρόταση από την Ούνικς πήγα στην διοίκηση και τους έδωσα την ευκαιρία να ισοφαρίσουν την προσφορά και μου έδωσαν απλώς συγχαρητήρια, λέγοντας ότι βρήκα μία καλή πρόταση.

Ήταν απόφασή τους. Δεν έκαναν αρκετά για να με κρατήσουν. Έδειξαν να μην ενδιαφέρονται. Ξέρω πώς λειτουργούν και όταν έρχεται η ώρα για τις διαπραγματεύσεις σκέφτονται μόνο την δουλειά, χωρίς συναίσθημα, για αυτό πολλοί παίκτες πάνε και έρχονται στην ομάδα και δεν υπάρχουν επιτυχίες".

Για τον Γιαννη Σφαιρόπουλο: "Νομίζω ότι μετά την αλλαγή προπονητή η ομάδα άλλαξε εντελώς. Με τον κόουτς Γιάννη ήμασταν ομάδα επιπέδου playoffs στην EuroLeague. Δυστυχώς η αντεπίθεσή μας ξεκίνησε αργά. Ο Σφαιρόπουλος άλλαξε την ομάδα, έφερε νέο επίπεδο ενέργειας, έβαλε αρχές, άλλαξε την τακτική. Με μερικές αλλαγές σίγουρα θα μπορέσει η ομάδα να μπει στα playoffs της EuroLeague την επόμενη σεζον."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags