Facebook Pixel Λούκας Λεκαβίτσιους: Ωρίμασε στον Παναθηναϊκό
| 2019-07-17 13:50:00

Ατακάρα Λεκαβίτσιους για Καλάθη – Τί είπε για Παναθηναϊκό;

Sportdog Team
Ατακάρα Λεκαβίτσιους για Καλάθη – Τί είπε για Παναθηναϊκό;

Πως νιώθει για το πέρασμά του από την Ελλάδα ο Λιθουανός;

Λούκας Λεκαβίτσιους: Ωρίμασε στον Παναθηναϊκό

Την άποψη, ότι η θητεία του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό του έδωσε πολλά στην προσωπικότητά του εξέφρασε ο Λούκας Λεκαβίτσιους, ο οποίος σε δηλώσεις του ξεχώρισε από τους συμπαίκτες του τον Νικ Καλάθη.

Aρχικά, ο διεθνής άσος αναφέρθηκε στην απόφαση να επιστρέψει στην Ζαλγκίρις. «Είναι ωραίο το αίσθημα να επιστρέφεις σε αυτή την έδρα. Βλέποντας τα αποδυτήρια, το γυμναστήριο. Είναι πραγματικά διασκεδαστικό. Δεν σκέφτηκα δεύτερη φορά όταν έλαβα το ενδιαφέρον από την Ζαλγκίρις. Όλα έγιναν αρκετά γρήγορα. Όπως είπα, είναι διασκεδαστικό που επέστρεψα. Έχουμε τον ίδιο προπονητή, ο οργανισμός είναι πολύ καλός. Ακόμα καλύτερος από τότε που θυμάμαι. Είμαι χαρούμενος και πήρα την απόφαση πολύ γρήγορα».

Σχετικά με τον ρόλο του στην Ζαλγκίρις και όσα θέλει ο Γιασικεβίτσιους από εκείνον τόνισε πως «δεν θα είναι κάτι νέο. Είναι ο ίδιος τρόπος με πριν από μερικά χρόνια. Θα έρχομαι από τον πάγκο, θα προσπαθώ να φέρνω ενέργεια στο παρκέ, να αλλάζω τον ρυθμό του αγώνα. Αυτά είναι τα καθήκοντα. Γι αυτά μιλήσαμε με τον Σάρας».

Ερωτηθείς για το πόσο εξελίχθηκε στην Ελλάδα ως παίκτης και ως άνθρωπος, κατά την θητεία του στον Παναθηναϊκό επεσήμανε «Μου έδωσε πολλά όσον αφορά την προσωπικότητα. Πηγαίνοντας σε μια διαφορετική χώρα, με έναν νέο προπονητή, μια νέα ομάδα ήταν δύσκολο, αλλά θεωρώ ότι με βοήθησε να ωριμάσω. Το καλό ήταν πως είχαμε πολλές δυνατούς παίκτες και έτσι οι προπονήσεις ήταν δύσκολες παίζοντας κόντρα στον Νικ Καλάθη. Ήταν πολύ καλό που πήρα πράγματα από το παιχνίδι τους, ήμουν γύρω τους, έβλεπα τον τρόπο που έπαιζαν, πώς ανταποκρίνονταν στην πίεση. Ήταν πολύ ενδιαφέρον και θεωρώ ότι ωρίμασα σαν παίκτης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags