Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ατάκες "φωτιά" από Τεόντοσιτς: "Γι' αυτό επέλεξα στην Μπολόνια"
| 2019-07-18 06:37:00

Ατάκες "φωτιά" από Τεόντοσιτς: "Γι' αυτό επέλεξα στην Μπολόνια - Ήρθα για να κερδίσω"

Sportdog Team
Ατάκες "φωτιά" από Τεόντοσιτς: "Γι' αυτό επέλεξα στην Μπολόνια - Ήρθα για να κερδίσω"

Το όνομα του Σέρβου έπαιξε έντονα και για Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Ο Μίλος Τεόντοσιτς είναι και επίσημα παίκτης της Βίρτους Μπολόνια και σε δηλώσεις που έκανε κατά την άφιξη του στην Ιταλία αναφέρθηκε στους λόγους που πήρε αυτήν την απόφαση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Ήρθα εδώ για να κερδίσω, αυτό με ενδιαφέρει μόνο. Ξέρω ότι η Αρμάνι Μιλάνο έχει μεγάλο μπάτζετ, τους σεβόμαστε, αλλά θα πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε τον εαυτό μας: η πρόθεσή μου είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος"!

Έπειτα πρόσθεσε:  "Δεν περίμενα τόσο κόσμο στο αεροδρόμιο και στο γήπεδο (για την παρουσίαση), θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας, που μου έδωσαν την ευκαιρία να βρίσκομαι εδώ. Φυσικά, θέλω να ευχαριστήσω τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, που με πήρε τηλέφωνο πριν από έξι μήνες και μου εξήγησε τον ρόλο μου και τις ιδέες που έχει για το πώς θα "χτίσει" την ομάδα. Μιλήσαμε δύο ώρες στο τηλέφωνο, δεν χρειάστηκε να πει πολλά για να με πείσει".

Όσον αφορά στο γεγονός πως προτίμησε τη Βίρτους Μπολόνια από συλλόγους που συμμετέχουν στην EuroLeague την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, εξήγησε ότι: "Ήρθα γιατί πιστεύω πως αυτός ο σύλλογος πρέπει να είναι κομμάτι της EuroLeague, ήρθα για να το δηλώσω με κάθε τρόπο. Ξέρω πολλά για την ιστορία της Βίρτους Μπολόνια, το πρώτο Final Four που είδα το κέρδισε η Κίντερ Μπολόνια (παλιά ονομασία της ομάδας) και θέλω να την επαναφέρω στον δρόμο της δόξας".

Τέλος σχολίασε:: "Μίλησα με τον Πρέντραγκ Νταντίλοβιτς πριν πω το "ναι", μου είπε ότι είναι το καλύτερο μέρος για έναν παίκτη να παίζει, να ζει και να διασκεδάζει ο ίδιος, παίζοντας μπάσκετ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags