Facebook Pixel "Βασίλη, ο Ολυμπιακός θα παραμείνει στην Α1"!
| 2019-07-18 15:04:00

Φήμη-φωτιά από τη συνάντηση Αγγελόπουλων-Σπανούλη - "Βασίλη, ο Ολυμπιακός θα μείνει στην Α1"!

του Pick n' Scroll
Φήμη-φωτιά από τη συνάντηση Αγγελόπουλων-Σπανούλη - "Βασίλη, ο Ολυμπιακός θα μείνει στην Α1"!

Τι είπαν τα αφεντικά στον αρχηγό; Ράδιο αρβύλα ή όχι;

Ο Ολυμπιακός προχωράει το χτίσιμο του ρόστερ και δεν είναι μακριά από το να το ολοκληρώσει. Ο Ντέιβιντ Μπλατ θέλει έναν ακόμη γκαρντ, αφού τον ψηλό που επιθυμούσε τον έχει με την απόκτηση του Ίθαν Χαπ. 

Προχθές εν τω μεταξύ τακτοποιήθηκε και το θέμα Βασίλη Σπανούλη με την παραμονή του αρχηγού για έναν ακόμη χρόνο στο μεγάλο λιμάνι. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο V-Span θα συμπληρώσει 10 χρόνια στον Ολυμπιακό, στον οποίο πήγε το καλοκαίρι του 2010. Μία ζωή, δηλαδή.

Όπως γίνεται σε αυτές τις συναντήσεις των Αγγελόπουλων με τον Σπανούλη, συζητιούνται πολλά. Έτσι έγινε και τώρα. Οι Αγγελόπουλοι σέβονται απόλυτα τον ηγέτη της ομάδας τους και λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους τα όσα τους λέει. Μόνο που η φημολογία αναφέρει ότι αυτοί τώρα του είπαν κάτι σημαντικό.



Πάντα σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, οι Αγγελόπουλοι διεμήνυσαν στον Σπανούλη ότι ο Ολυμπιακός θα παίζει και του χρόνου στην Α1. Θα παίζει, δηλαδή, στην Ευρωλίγκα και στην Α1, όπως γίνεται πάντα.

Ράδιο αρβύλα ή όχι; Ο χρόνος θα δείξει και σε αυτή την περίπτωση. Ο Σπανούλης, πάντως, παραμένει τρομερά ορεξάτος και όπως είπε στην εφημεριδα "Τα Νέα", σε συνέντευξη που παραχώρησε, "είμαι κοντά, αλλά και μακριά από τα 40, όμως στο λόγο της τιμής μου δε σκέφτομαι την ηλικία που τη θεωρώ μια ουτοπία. Είναι κοινότοπο, αλλά σημασία έχει πόσο αισθάνεσαι κι εγώ όταν μπαίνω να παίξω νιώθω παιδί 18 χρόνων που μπαίνει τώρα στον χορό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Έγδυσε" τους Αγγελόπουλους ο Μάντζαρης - Τρελά λεφτά για να φύγει - Τον "χρυσώνουν" οι Ρώσοι

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags