Facebook Pixel Βλέπει Μάρκοβιτς, Τζέρελς και Ντάγκλας ο Ολυμπιακός
| 2019-07-19 14:30:00

Ασταμάτητος Ολυμπιακός - Σκάει κι άλλη μεταγραφή - Έρχεται αμυντικάρα - Έκπληξη από Μπλατ!

του Pick n' Scroll
Ασταμάτητος Ολυμπιακός - Σκάει κι άλλη μεταγραφή - Έρχεται αμυντικάρα - Έκπληξη από Μπλατ!

Εξελίξεις στο λιμάνι, "μπαμ" με κοντό. Έχουμε όλα τα ονόματα!

Ο Ολυμπιακός έκανε την έκπληξη χθες με τον Ιθαν Χαπ, πάει να κλείσει τον Κουζμίνσκας και από κει και πέρα θα του μένει ένας πλέι-μέικερ για να έχει ολοκληρωμένο το ρόστερ του. Εκτός αν γίνει ανατροπή της τελευταίας στιγμής και πάει ο Μιλουτίνοφ στην ΤΣΣΚΑ, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα θέλει και έναν βασικό ψηλό.

Για την θέση του πλέι-μέικερ ο Ντέιβιντ Μπλατ ψάχνει έναν παίκτη, που πάνω από όλα να παίζει καλή άμυνα. Γιατί ο Μπάλντγουιν, ο Σπανούλης και ο Πάντερ δεν είναι οι καλύτεροι αμυντικοί του κόσμου. Ο Κόνιαρης είναι καλός αμυντικός, αλλά δεν αναμένεται να έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Ετσι ο προπονητής του Ολυμπιακού πάει προς αυτή την κατεύθυνση και έχει στην λίστα του ήδη αρκετά ονόματα. Ο Στέφαν Μάρκοβιτς της Χίμκι είναι ένας από αυτούς. Ο Σέρβος έμεινε ελεύθερος από τους Ρώσους και καλύπτει αρκετά από τα θέλω του Μπλατ. Είναι ψηλός (περίπου 2 μέτρα), πολύ καλός οργανωτής και παίκτης, που δεν αδιαφορεί για την άμυνα.

Ο Κέρτις Τζέρελς και ο Τόνι Ντάγκλας είναι δύο ακόμη περιπτώσεις, που βλέπει ο Μπλατ, ο οποίος, πάντως, δεν αποκλείεται να πάει σε μία ακόμη έκπληξη. Να πάρει παίκτη από την G-League δηλαδή. Γιατί τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα το όνομα του Κρις Τσιόζα, που έπαιξε πέρυσι στο θυγατρικό αμερικάνικο πρωτάθλημα, αλλά και λίγο στους Χιούστον Ρόκετς του Τζέιμς Χάρντεν. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φούντωσαν οι φήμες: Κυνηγάει παικταρά ο ΠΑΟ - Τρελό "χουνέρι" Δημήτρη σε Αγγελόπουλους!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags