Facebook Pixel Ερμής Αγιάς: «Έτοιμοι να δεχτούμε την wild card και να παίξουμε στην Basket League»!
Μπάσκετ
| 2019-07-24 16:24:00

«Έτοιμοι να δεχτούμε την wild card και να παίξουμε στην Basket League»!

Sportdog Team
«Έτοιμοι να δεχτούμε την wild card και να παίξουμε στην Basket League»!

Ποια ομάδα περιμένει στην... γωνία για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα;

Μετά την άρνηση της Καστοριάς να συμμετάσχει στην Basket League, η λίγκα περιμένει την απάντηση της Καρδίτσας, όμως στην... γωνία παραμονεύει και ο Ερμής Αγιάς!

Ο πρόεδρος της ομάδας από την Λάρισα, Θοδωρής Ριζούλης, τόνισε πως σε περίπτωση που η Καρδίτσα δεν αποδεχθεί την πρόσκληση της ΕΟΚ για συμμετοχή στο πρωτάθλημα, η ομάδα του είναι έτοιμη να πάρει μέρος στην μεγάλη κατηγορία, μέσω wild card.

«Αναμένοντας την απόφαση του ΑΣ Καρδίτσας, μετά την πρόσκληση που έλαβε για συμμετοχή στη Basket League, έχω να δηλώσω τα εξής:

Τόσο ο Ερμής Αγιάς Λάρισας όσο και εγώ προσωπικά ως Θοδωρής Ριζούλης, είμαστε πανέτοιμοι για να δεχτούμε την πρόκληση της wild card για να μετέχουμε τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Basket League.

Εξάλλου, η Λάρισα είναι μία περιοχή που αγαπά το μπάσκετ - το έχει αποδείξει και στο παρελθόν - και μπορεί να το στηρίξει και να το βοηθήσει να πάει μπροστά. Από την πλευρά μας αναμένουμε τη στήριξη του επιχειρηματικού αλλά και φίλαθλου κόσμου της Λάρισας στην προσπάθειά μας αυτή», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags