Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντέιβιντ Μπλατ: "Κομμένο" των Ερυθρόλευκων θα πάρει ο Ιτούδης!
| 2019-07-25 15:00:00

Τρομερό ρεπορτάζ! "Κομμένο" του Ολυμπιακού παίρνει ο Ιτούδης σε ΤΣΣΚΑ - Τον "είδε" ο Μπλατ

του Pick n' Scroll
Τρομερό ρεπορτάζ! "Κομμένο" του Ολυμπιακού παίρνει ο Ιτούδης σε ΤΣΣΚΑ - Τον "είδε" ο Μπλατ

Δεν τον πήραν οι Πειραιώτες και θα τον πάρουν οι Ρώσοι;

Ολυμπιακός - Ντέιβιντ Μπλατ: Δείχνει να έχει κλείσει το ρόστερ του, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει ακόμη κάποιους Ελληνες για να ολοκληρώσει τις μεταγραφές του. Στην Ευρώπη, όμως, οι μετακινήσεις συνεχίζονται με γοργό ρυθμό και άλλωστε πριν από λίγο έσκασε η «βόμβα» της χρονιάς με την Μπάγερν να παίρνει τον πρώην σέντερ του ΝΒΑ, Γκρεγκ Μονρό.

Η Αρμάνι Μιλάνο με τον Ετόρε Μεσίνα στο τιμόνι της ετοιμάζεται να πάρει τον δικό της παίκτη από το ΝΒΑ, τον Σέλβιν Μακ, ενώ και η ΤΣΣΚΑ με την Μακάμπι των Ιτούδη και Σφαιρόπουλου αντίστοιχα δεν θέλουν πολλές κινήσεις για να κλείσουν το ρόστερ τους.

Η Μακάμπι είχε βάλει στο στόχαστρο της τον Τζεράιαν Γκραντ, που έπαιξε πέρυσι στο ΝΒΑ και τους Ορλάντο Μάτζικ. Είναι, όμως, πιθανό να τον πάρει η ΤΣΣΚΑ, η οποία εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι σε αναζήτηση του παίκτη, που θα αντικαταστήσει τον Σέρχι Ροντρίγκεθ, ο οποίος πήγε στην Αρμάνι. Εχει στα υπόψη της τον Ρον Μπέικερ, που έπαιζε σε Νικς και Ουίζαρντς, έχει πλέον και τον Γκραντ. Και δεν θα αργήσει ο Ιτούδης να πάρει την τελική απόφαση.

Ο Γκραντ είναι γιος του παλιού παίκτη του ΝΒΑ, Χάρβεϊ Γκραντ, και ανιψιός του Χόρας Γκραντ, που ήταν βασικός στέλεχος στους μεγάλους Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν. Ο Τζεράιαν Γκραντ πέρασε και από το μικροσκόπιο του Ολυμπιακού και του Ντέιβιντ Μπλατ στις αρχές του μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι φτιάχνει Παπαθεοδώρου ο Αγγελόπουλος! Παίρνει παίκτη από ΠΑΟ - Αποκάλυψη Κοτζιά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags