Facebook Pixel Επίσημο: Στη Nova η Ευρωλίγκα μέχρι το 2023!
Μπάσκετ
| 2019-07-25 17:18:00

Επίσημο: Από αυτό το κανάλι θα βλέπουμε Ευρωλίγκα μέχρι το 2023!

Sportdog Team
Επίσημο: Από αυτό το κανάλι θα βλέπουμε Ευρωλίγκα μέχρι το 2023!

Ανακοινώθηκε η συμφωνία!

Και επίσημα από τα κανάλια της Nova θα παρακολουθούμε τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας μέχρι το 2023, αφού ανακοίνωθηκε σήμερα η συμφωνία των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Nova, ο κορυφαίος πάροχος επικοινωνίας και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα που για σχεδόν δύο δεκαετίες κατέχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της Euroleague στην Ελλάδα και την Κύπρο, θα παραμείνει ο αποκλειστικός δικαιούχος των αγώνων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς υπέγραψε ανανέωση της συμφωνίας μέχρι το 2023.

Τα κανάλια Novasports είχαν για ένα ακόμη χρόνο τα δικαιώματα προβολής των αγώνων της Euroleague, σύμφωνα με την προηγούμενη σύμβαση δικαιωμάτων. Με την νέα σύμβαση τα κανάλια Novasports εξασφάλισαν τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης όλων των αγώνων της Euroleague και του Eurocup έως και τη σεζόν 2022 – 2023 σε Ελλάδα και Κύπρο.

«Η Nova συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις πολύ υψηλές απαιτήσεις προβολής των αγώνων και παρέχει στους φίλους του μπάσκετ μία φαντασμαγορική εμπειρία θέασης. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που έχουμε μία τόσο μακρά και γόνιμη συνεργασία με τη Nova και μας χαροποιεί ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι μπορούμε να βασιζόμαστε σε αυτούς, ως συνεργάτες μας, για τα επόμενα τρία χρόνια», δήλωσε ο Πρόεδρος και CEO της Euroleague Basketball, Jordi Bertomeu.

Από την πλευρά της Nova, η κα Κατερίνα Κασκανιώτη, Pay TV Executive Director, δήλωσε σχετικά: «Έχοντας συνεργαστεί στενά με την Euroleague για πολλά χρόνια και έχοντας διαπιστώσει το δυνατό πνεύμα και τη συνεχή καινοτομία που διαπνέει την κορυφαία ευρωπαϊκή μπασκετική διοργάνωση, θεωρώ ότι η τριετής ανανέωση της συμφωνίας μας είναι μία απολύτως φυσική εξέλιξη της επιτυχημένης, από κοινού, πορείας μας. Από την πλευρά μας κρατάμε πιστά την υπόσχεσή μας να προσφέρουμε το τηλεοπτικό περιεχόμενο που θέλουν οι συνδρομητές μας. Ως αποτέλεσμα, όχι μόνο παραμένουμε το «σπίτι» της Euroleague, αλλά και το «σπίτι» των σημαντικότερων αθλητικών γεγονότων , βραβευμένων ταινιών, πετυχημένων σειρών και γενικότερα αυτού του ψυχαγωγικού περιεχομένου, που αφορά άμεσα το Ελληνικό κοινό».

Οι Έλληνες φίλαθλοι είναι παθιασμένοι με το μπάσκετ και με τις δύο κορυφαίες Ελληνικές ομάδες, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, να έχουν σταθερά εξασφαλισμένη την συμμετοχή τους στην Euroleague, η Nova αποτελεί μοναδικό προορισμό για το καλύτερο μπασκετικό θέαμα στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα, με τη συμμετοχή του Προμηθέα Πάτρας στο Eurocup αυτή τη σεζόν, οι συνδρομητές της Nova θα έχουν τέσσερα βράδια κάθε εβδομάδα, γεμάτα δράση, με ζωντανούς αγώνες από την Euroleague και το Eurocup.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags