Facebook Pixel Ντέιβιντ Μπλατ - Ολυμπιακός: Η... βόμβα του καλοκαιρού: "Τέλος ο Μπλατ, ο Μπαρτζώκας στον Ολυμπιακό" - Πώς ήρθαν όλα τούμπα!
| 2019-07-29 18:59:00

Η... βόμβα του καλοκαιρού: "Τέλος ο Μπλατ, ο Μπαρτζώκας στον Ολυμπιακό" - Πώς ήρθαν όλα τούμπα!

του Pick n' Scroll
Η... βόμβα του καλοκαιρού: "Τέλος ο Μπλατ, ο Μπαρτζώκας στον Ολυμπιακό" - Πώς ήρθαν όλα τούμπα!

Η "τράμπα" των κόουτς και ο γκαρντ που "παίζει" για Ελλάδα.

Ντέιβιντ Μπλατ - Ολυμπιακός: Ο Ντέιβιντ Μπλατ συνεχίζει κανονικά στον Ολυμπιακό. Εχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, αλλά πριν από σχεδόν ενάμιση μήνα υπήρξαν φήμες για αποχώρησή του από το μεγάλο λιμάνι. Φήμες, που είχαν δόση αλήθειας, σύμφωνα με όσα γνωρίζει το Sportdog.gr.

Τελικά ο 60χρονος προπονητής έμεινε στον Πειραιά, έφτιαξε το ρόστερ και ετοιμάζεται για μία πολύ καλύτερη σεζόν από την περυσινή. Σύμφωνα με την φημολογία ο Μπλατ θα πήγαινε στην Αρμάνι και την θέση του στον Ολυμπιακό θα έπαιρνε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ωστόσο, οι Ιταλοί συμφώνησαν με τον Μεσίνα και έτσι η... τράμπα Μπλατ-Μπαρτζώκα δεν προχώρησε, παρότι όντως συζητήθηκε και μάλιστα αρκετά σοβαρά.


Από εκεί και πέρα, ανάμεσα στα ενδεχόμενα, που ακούστηκαν σχετικά με τις μεταγραφές των «ερυθρόλευκων», ήταν και η απόκτηση του Ταμίρ Μπλατ, του γιου του έμπειρου προπονητή. «Επαιξε» αρκετά το ενδεχόμενο, αλλά ο κόουτς Μπλατ αποφάσισε να μην πάρει μαζί του τον γιο του.

Υπήρξε, όμως, και μία ακόμη ελληνική ομάδα, που «έπαιξε» για την απόκτηση του γιου Μπλατ. Πρόκειται για τον Προμηθέα, ο οποίος κάνει την μία μεγάλη κίνηση μετά την άλλη.

Πήρε τον Μπόγρη, παίρνει τον Αγραβάνη, πήρε τον πολύ καλό σουτέρ, Κρις Μπαμπ, και γενικά έχει ένα εξαιρετικό ρόστερ με βάση τα χρήματα, που διαθέτει, και το μέγεθος, που είναι γενικότερα.

Υπήρξε, λοιπόν, περίπτωση να πάρει και τον Ταμίρ Μπλατ, αλλά τελικώς δεν προχώρησε παραπέρα η σκέψη αυτή. Προς το παρόν ο γιος Μπλατ παραμένει στην Χάποελ Ιερουσαλήμ.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουκέτα" στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού - Γκαρντ από το μεσαίο ράφι - Αυτόν ήθελε ο Μπλατ!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags