Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ρικ Πιτίνο: Δική του εισήγηση ο Φριντέτ
| 2019-07-30 15:30:00

Τρομερό παρασκήνιο στον ΠΑΟ με Πεδουλάκη - Ποιος έφερε τον Φριντέτ - Μάγκας ο Ρικ Πιτίνο!

του Pick n' Scroll
Τρομερό παρασκήνιο στον ΠΑΟ με Πεδουλάκη - Ποιος έφερε τον Φριντέτ - Μάγκας ο Ρικ Πιτίνο!

Τι συμβαίνει με τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Παναθηναϊκός - Ρικ Πιτίνο: Ο κόσμος του Παναθηναϊκού στεναχωρήθηκε πολύ που ο Πιτίνο έφυγε από το ΟΑΚΑ, επιστρέφοντας στις ΗΠΑ. Δεν ενθουσιάστηκε παράλληλα, όταν ο Αργύρης Πεδουλάκης διαδέχθηκε τον Αμερικάνο προπονητή. Οχι γιατί οι φίλοι του «τριφυλλιού» θεωρούν ακατάλληλο τον Περιστεριώτη προπονητή.

Αλλά επειδή είχαν «ψηθεί» πολύ με τον Πιτίνο και θεωρούσαν ότι με αυτόν προπονητή θα γινόταν σίγουρα εφικτός ο στόχος της επιστροφής σε φάιναλ-φορ.
Πάντως η ομάδα, που έχει φτιαχτεί για την επόμενη σεζόν έχει άρωμα Πιτίνο. Και αυτό πάνω όλα διότι ο Τζίμερ Φριντέτ ήταν εισήγηση του Αμερικάνου προπονητή, που τον ήξερε άριστα τόσο από το ΝΒΑ, όσο και από το κολλεγιακό πρωτάθλημα.

Δεν χωρά αμφιβολία ότι ο Φριντέτ έτυχε της έγκρισης του Πεδουλάκης για να αποκτηθεί. Αν ο «Αρτζι» έλεγε όχι, ο Φριντέτ δεν θα ερχόταν στην Ελλάδα. Ο Ρικ Πιτίνο είχε σούπερ άποψη για τον μεγάλο σκόρερ, αλλά δεν είναι πλέον προπονητής του Παναθηναϊκού.

Εχει και μία άλλη ιδιομορφία η ιστορία του Παναθηναϊκού. Αν έμενε ο Πιτίνο, πάλι θα ερχόταν ο Μπεν Μπέντιλ στο ΟΑΚΑ. Ο παίκτης, δηλαδή, που ανέδειξε στο Περιστέρι ο Πεδουλάκης. Ο Μπέντιλ ταιριάζει πολύ στο νέο αγωνιστικό σχήμα, αφού μπορεί να παίξει και στις δύο περιφερειακές θέσεις, ενώ είναι και οικονομικός.

Οσον αφορά στον Πιτίνο, απολαμβάνει την οικογένειά του στις ΗΠΑ και προς το παρόν παραμένει εκτός πάγκων. Ανυπομονεί να επιστρέφει στην δράση και δεν αποκλείεται κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν αν υπάρξει ευκαιρία να έρθει και πάλι στην Ευρώπη. Για μικρό διάστημα μπορεί να εγκαταλείψει στις ΗΠΑ. Οχι, όμως, για μεγάλο και για αυτό άλλωστε χώρισαν οι δρόμοι του με τον Παναθηναϊκό, έστω και αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος του έδινε γη και ύδωρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό ξενέρωμα! Απίθανη πόρτα σε Παναθηναϊκό - Ξενέρωσε ο Γιώργος Δώνης;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags