Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έχει φτιάξει εξαιρετικό ρόστερ και έχει ενθουσιάσει τον κόσμο του
| 2019-08-02 15:30:00

Τρυπάει το ταβάνι ο Γιαννακόπουλος; Σίνγκλετον για 5άρι στον Παναθηναϊκό - Σέντερ top κλάσης!

του Pick n' Scroll
Τρυπάει το ταβάνι ο Γιαννακόπουλος; Σίνγκλετον για 5άρι στον Παναθηναϊκό - Σέντερ top κλάσης!

Οι Πράσινοι έχουν φτιάξει πολύ καλό ρόστερ.

Παναθηναϊκός: Έχει φτιάξει εξαιρετικό ρόστερ και έχει ενθουσιάσει τον κόσμο του. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι συνεργάτες του θεωρούν ότι θα εξαφανιστούν και τα 12.000 διαρκείας.

Οι νταμπλούχοι έχουν κάνει το μεγαλύτερό τους μπάτζετ από τότε που ανέλαβε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Από το 2012. Η περιφέρεια είναι πλήρης με Τζόνσον, Ράις, Φριντέτ και Μπράουν να προστίθενται, η φροντ-λάιν έχει λύσεις για όλα τα γούστα, αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερη.

Κάτι με το οποίο συμφωνούν αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού, βλέποντας παράλληλα τις «βόμβες» στην Ευρωλίγκα να συνεχίζονται.

Θεωρούν, λοιπόν, αυτοί οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» ότι θα χρειαζόταν ένας ακόμη σέντερ αντί του Μπεντίλ ή του Βουγιούκα. Ενας παίκτης στο στυλ του Σεραφέν, που ήταν στην Μπαρτσελόνα.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, έχει ολοκληρώσει το ρόστερ του και άλλωστε δεν έβγαιναν και τα χρήματα, ώστε να αποκτηθεί ένας σέντερ πρώτης κλάσης.

Αν, πάντως, ο Γιαννακόπουλος αποφάσιζε τώρα για μία τέτοια κίνηση, οι επιλογές από την Ευρώπη πλέον είναι ελάχιστες. Ο Μάλκολμ Τόμας, που έφυγε από την Χίμκι, είναι μία από αυτές. Αντε και ο Κρις Σίνγκλετον, παρότι δεν είναι «5άρι».

Ο Σίνγκλετον παραμένει χωρίς ομάδα και όλα δείχνουν ότι θα τραβήξει κι αυτός προς Κίνα μεριά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! Εκεί θα παίξει μπάλα ο Μήτρογλου; Δεν θα πιστεύετε σε ποια ομάδα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags