Facebook Pixel Sportdog.gr | Κορυφαίες ατάκες Παπαπέτρου για Εθνική και Παναθηναϊκό!
| 2019-08-11 13:41:00

Κορυφαίες ατάκες Παπαπέτρου για Εθνική και Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Κορυφαίες ατάκες Παπαπέτρου για Εθνική και Παναθηναϊκό!

"Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, η Εθνική ενώνει"!

Η διαμάχη των «αιωνίων» και η αναταραχή στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν επηρεάζουν την Εθνική. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τον συσπειρωτικό της «επίσημης αγαπημένης» και εξέφρασε την πεποίθηση πως έχει τη δυνατότητα να πετύχει κάτι σπουδαίο στην Κίνα κάνοντας ειδική μνεία και σε όσους προσέφεραν στα «παράθυρα».

Παράλληλα ο 25χρονος φόργουορντ εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη νέα σεζόν με τον Παναθηναϊκό στην πιο δυνατή Ευρωλίγκα όλων των εποχών.

Αναλυτικά, ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στον Χρήστο Ρομπόλη για:



-τις μεγάλες βλέψεις που υπάρχουν για την Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο: «Ξεκινάμε με μεγάλες προσδοκίες και αυτό είναι ευλογία για μας. Έχουμε πραγματικά τη δυνατότητα να κάνουμε κάτι καλό, αλλά δεν φτάνει αυτό. Ποτέ δεν κερδίζεις κάτι πριν το διεκδικήσεις στο γήπεδο, οπότε πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

-την ομοψυχία που υπάρχει στην ομάδα παρά τις… διαμάχες στο ελληνικό μπάσκετ: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Όλοι μπαίνουμε στο παρκέ για να κάνουμε όλη την Ελλάδα περήφανη. Είναι ίσως η μόνη φορά που όλοι οι Έλληνες είμαστε ενωμένοι και λειτουργούμε ως μια γροθιά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι εμείς που εκπροσωπούμε τη χώρα μας και ελπίζουμε να δώσουμε μια χαρά στην πατρίδα μας».

-την έλλειψη μεταλλίου εδώ και 10 χρόνια και πώς επηρεάζει: «Εμείς δεν το βλέπουμε σαν βάρος. Σίγουρα θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό και αν δεν το καταφέρουμε θα λέμε πως πέρασε άλλη μια χρονιά χωρίς επιτυχία. Όμως το αντιμετωπίζουμε περισσότερο σαν πρόκληση, σαν μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά μας, κατά πρώτο για να κάνουμε όλη την Ελλάδα χαρούμενη και περήφανη και κατά δεύτερο όσον αφορά στον αθλητικό μας εγωισμό, για να πετύχουμε κάτι μεγάλο και να μη λέμε μόνο πως έχουμε μια καλή ομάδα».

-την εξαιρετική πορεία στα προκριματικά: «Σε όλο αυτό που συνέβη με τα παράθυρα, με το ποιος μπορεί και ποιος δεν μπορεί να κατέβει, εμπλακήκαμε κι εμείς οι παίκτες και δεν ξέραμε κι εμείς, ο κόσμος, οι προπονητές και οι παράγοντες της Εθνικής ποιος θα παίξει και ποιος όχι. Όμως καταφέραμε να μείνουμε ενωμένοι. Πέρασαν 30-35 παιδιά μέσα σε ένα ευρύ ροτέισον και πρόσφεραν όλοι ένα λιθαράκι σε αυτή την επιτυχία της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Φάνηκε έτσι η αγάπη που έχει κάθε παιδί ξεχωριστά για την πατρίδα του και αυτό έγινε μέσω συλλογικής προσπάθειας. Αποδείχτηκε επίσης πως έχουμε μεγάλο βάθος ως ελληνικό μπάσκετ. Ούτως ή άλλως είμαστε μπασκετική χώρα και έχει αποδειχτεί με τόσες επιτυχίες. Θέλουμε να το δείξουμε τώρα και στην Κίνα».

-τη νέα σεζόν με τον Παναθηναϊκό: «Πιστεύω πως είμαστε καλά. Έχουμε χτίσει ένα πάρα πολύ δυνατό ρόστερ και ενισχυθήκαμε σημαντικά, όπως και πάρα πολλές ομάδες στην Ευρωλίγκα. Θα είναι η πιο δύσκολη Ευρωλίγκα των τελευταίων ετών, τουλάχιστον έτσι φαίνεται από τις κινήσεις που έχουν κάνει όλες οι ομάδες. Έχουμε πολύ καιρό μέχρι τότε, αλλά πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα έχει ένα πολύ δυνατό σύνολο σε μια πολύ διοργάνωση με πολύ υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags