Facebook Pixel ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μάικ Τζέιμς: Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για τη μεταγραφή του Αμερικανού στη ρωσική ομάδα
| 2019-08-12 11:21:00

Απίθανη ατάκα Ιτούδη για Μάικ Τζέιμς - Έτσι θα κόψει τις τρέλες στην ΤΣΣΚΑ - "Δεσμεύτηκε να..."!

Sportdog Team
Απίθανη ατάκα Ιτούδη για Μάικ Τζέιμς - Έτσι θα κόψει τις τρέλες στην ΤΣΣΚΑ - "Δεσμεύτηκε να..."!

Τι δεσμεύτηκε να κάνει!

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μάικ Τζέιμς: Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για τη μεταγραφή του Αμερικανού στη ρωσική ομάδα.

"Ο Μάικ είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης, που μπορεί να δημιουργήσει τα δικά του σουτ, αλλά και καταστάσεις για τους συμπαίκτες του. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών στην Euroleague, όντας σε διαφορετικά επίπεδα, απέδειξε ότι μπορεί να σκοράρει.

Όμως, θα πρέπει να προσαρμοστεί στο σύστημά μας. Στις συζητήσεις μας δεσμεύτηκε πως είναι έτοιμος να το κάνει αυτό. Του ευχόμαστε να παραμείνει υγιής και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους νέους στόχους μας", είπε αρχικά ο Ιτούδης και συνέχισε λέγοντας για την σεζόν που έρχεται και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Τώρα, που όλες οι προσθήκες έχουν γίνει, το πρώτο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κατανοήσουμε είναι πως η ομάδα δεν μοιάζει με το περσινό ρόστερ, που έφτασε στον τίτλο. Πρέπει να ξεχάσουμε την επιτυχία όσο το δυνατόν γρηγορότερα και αυτό ισχύει ειδικά για όσους ήταν στην ομάδα και πέρυσι.

Η προετοιμασία μας θα είναι αρκετά δύσκολη, γιατί 6-7 παίκτες από διαφορετικές χώρες θα εκπροσωπήσουν την ΤΣΣΚΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρέπει να γίνουμε ομάδα, να γίνουμε αποφασιστικοί, να δουλέψουμε μαζί και να παίξουμε καλό και ομαδικό μπάσκετ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags