Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Απάντηση" των Αγγελόπουλων στον Αθηναίου
| 2019-08-12 15:06:00

"Απάντηση" των Αγγελόπουλων στον Αθηναίου - Κίνηση εκτός προγράμματος με σούπερ γκαρντ!

του Pick n' Scroll
"Απάντηση" των Αγγελόπουλων στον Αθηναίου - Κίνηση εκτός προγράμματος με σούπερ γκαρντ!

Μεταγραφή που θα "φτιάξει" τους Ολυμπιακούς. Αποκάλυψη τώρα!

Ο Παναθηναϊκός παίρνει τον Γιάννη Αθηναίου, ο Ολυμπιακός κλείνει τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και με αυτό τον τρόπο ολοκληρώνονται οι μεταγραφές των "αιωνίων" για την επόμενη σεζόν.

Οι φίλοι του "τριφυλλιού" είναι ευτυχισμένοι με τις κινήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που έκανε το πιο ακριβό μπάτζετ στα χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας.

Θα ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι αν είχε αποκτηθεί ένα ακόμη βαρύ 5άρι. Ενας παίκτης σαν τον Σεραφέν, που ήταν στην Μπαρτσελόνα και πήγε στην Κίνα, ή σαν τον Ντέιβις, που από τη Ζαλγκίρις μετακινήθηκε στους Καταλανούς.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού από την άλλη δεν θα γκρίνιαζαν σε καμία περίπτωση, αν ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν κρατούσε τον Ουίλ Τσέρι. Ο κόσμος της ομάδας είχε "φτιαχτεί" με τις μεταγραφές κυρίως του Κουζμίνσκας και του Πολ, αλλά χαλάστηκε όταν έγινε γνωστό ότι ο Τσέρι θα μείνει.

Το κλίμα, πάντως, μπορεί να αλλάξει αν οι Αγγελόπουλοι κάνουν μία κίνηση της τελευταίας στιγμής. Κάνουν κάτι, δηλαδή, εκτός προγράμματος. Κι αυτό μπορεί να είναι είτε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, είτε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, που παραμένουν χωρίς ομάδα.

Ο Λαρεντζάκης, που συμμετέχει και στην Εθνική, αργά ή γρήγορα θα βρει αυτό που ψάχνει. Τα περιθώρια, όμως, για τον Ντόρσεϊ στο ΝΒΑ έχουν γίνει ασφυκτικά, τόσο πολύ που πρέπει να θεωρείται αδύνατο να μην έρθει στην Ευρώπη.

Και οι δύο περιπτώσεις είναι από αυτές που θα ξετρελάνουν τους Ολυμπιακούς, ειδικά ο Ντόρσεϊ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Βόμβα" στο μπάσκετ - Τέλος η Α1 - Δημιουργία κλειστού πρωταθλήματος - Ποιοι θα συμμετέχουν

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags