Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί εντυπωσίασε στο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κ19
| 2019-08-15 14:19:00

Χαμός με Αραμπί στον Ολυμπιακό - Να τι έκανε σήμερα στου Ρέντη

Sportdog Team
Χαμός με Αραμπί στον Ολυμπιακό - Να τι έκανε σήμερα στου Ρέντη

Το ξέρει αυτό ο Μαρτίνς;

Ολυμπιακός: Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί εντυπωσίασε στο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κ19 του συλλόγου, πετυχαίνοντας τα 4 από τα 6 τέρματα που σημείωσε η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Τα υπόλοιπα γκολ πέτυχαν οι Ραντζέλοβιτς και Κάιπερς, ενώ ο Αλγερινός είχε ακόμα δυο δοκάρια αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στον προπονητή του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε την ευκαιρία να δει όσους παίκτες δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Μπασακσεχίρ, ενώ όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Τρίτης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Η σύνθεση του πρώτης ομάδας: Αλέν, Τοροσίδης, Σισέ (Μπα 52’), Παπαδόπουλος (Βούκοβιτς 52’), Κούτρης, Ανδρούτσος (Μάρκοβιτς 52’), Καμαρά, Μπρούνο, Ραντζέλοβιτς (Κάιπερς 60’), Σουντανί, Ελ Αραμπί. 

Η σύνθεση της Κ19: Τζολάκης (Καραργύρης 41’), Κατσογιάννης, Γκοτζαμανίδης (Νικόλης 41’), Ντουμάνης (Τσάβος 41’, Τσέλιος 75’), Μαρτίνης (Κεραμίδας 57’), Νεοφυτίδης (Κασέμι 57’), Κατσαβάκης (Αρσενίδης 49’), Μαρίνος (Λιάτσος 54’), Φέκκας (Ασλανίδης 52’), Σουρλής (Συρμής 63’), Βοΐλης (Μπουλάρι 57’).


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags