Facebook Pixel ΑΕΚ: Εδώ και λίγη ώρα ο Κιθ Λάνγκφορντ βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης
| 2019-08-16 12:07:00

Έτοιμος για τίτλους με την ΑΕΚ ο Λάνγκφορντ - Μονόδρομος η Ένωση - Αυτός θα είναι ο ρόλος του

Sportdog Team
Έτοιμος για τίτλους με την ΑΕΚ ο Λάνγκφορντ - Μονόδρομος η Ένωση - Αυτός θα είναι ο ρόλος του

Όλα όσα δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ.

ΑΕΚ: Εδώ και λίγη ώρα ο Κιθ Λάνγκφορντ βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης και σε δηλώσεις που έκανε κατά την άφιξη του τόνισε ότι ήταν μονόδρομος για εκείνον η απόφαση να φορέσει τα Κιτρινόμαυρα.

Κριτήριο υπήρξε ο σημαντικός ρόλος που θα έχει μέσα στην ομάδα αλλά και το γεγονός πως του αρέσει η ζωή στην Αθήνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Είμαι ενθουσιασμένος. Διαφορετική δοκιμασία, σε ένα διαφορετικό μέρος της καριέρας μου. Ανυπομονώ για αυτό", ανέφερε αρχικά.

Γα το κατά πόσο ήταν εύκολο να απαντήσει θετικά στην πρόταση της ΑΕΚ, ο Λάνγκφορντ ανέφερε: "Πολύ εύκολο. Μίλησα με κάποιες ομάδες της Euroleague αλλά δεν ήταν αυτό που έψαχνα για τον ρόλο μου στην ομάδα τους. Είχα μια κουβέντα με τον προπονητή και έχουμε τις ίδιες βλέψεις. Mου άρεσε πολύ στην Αθήνα πέρυσι οπότε για εμένα το "ναι" ήταν μονόδρομος".

Για τον ρόλο του ηγέτη που θα έχει στην ΑΕΚ: "Είναι κάτι φυσιολογικό για μένα. Δεν έχει να κάνει με την προσωπικότητά μου αλλά με το στυλ παιχνιδιού μου. Έχουμε πολύ καλό ρόστερ και εγώ θέλω να δείξω την φυσιολογική εικόνα μου".

Για το τι θέλει να δώσει στην ΑΕΚ: "Προφανώς και βρίσκομαι προς τη δύση της καριέρας μου και στην ΑΕΚ θέλω να δώσω μερικές από τις καλύτερες στιγμές που μου έχουν απομένει".

Για το αν είναι έτοιμος να κατακτήσει τίτλους με την ΑΕΚ:"Εγώ εμπιστεύομαι τη διαδικασία. Δεν μπορώ να εγγυηθώ από τώρα πράγματα. Θα είναι μια μεγάλη σεζόν και από τη Δευτέρα θα αρχίσουμε προπονήσεις".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags