Facebook Pixel Sportdog.gr | Το αποκάλυψε ο Σκουρτόπουλος - Αυτοί θα "κοπούν" από το Παγκόσμιο - Τι είπε για Σλούκα
| 2019-08-16 22:40:00

Το αποκάλυψε ο Σκουρτόπουλος - Αυτοί θα "κοπούν" από το Παγκόσμιο - Τι είπε για Σλούκα

Sportdog Team
Το αποκάλυψε ο Σκουρτόπουλος - Αυτοί θα "κοπούν" από το Παγκόσμιο - Τι είπε για Σλούκα

Τι σκέφτεται για την τελική 12άδα ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Εθνική Ελλάδας: Μετά τη φιλική νίκη επί της Ιταλίας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Όπως αποκάλυψε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ένας γκαρντ και ένας ψηλός θα "κοπούν" από την τελική δωδεκάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα, τονίζοντας πως δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αυτό είναι που μας απασχολεί, ο τραυματισμός του Σλούκα. Η πρώτη πληροφορία είναι πως δεν είναι κάτι σημαντικό, δεν ξέρω όμως αν χρειαστεί να τον προστατέψουμε και το Σάββατο. Μπαίνουμε πλέον σε ρυθμό Παγκοσμίου Κυπέλλου. Φέραμε τρεις σημαντικές ομάδες, στα περισσότερα σημεία ήμασταν καλοί στα κομμάτια που ζητάμε, αλλά στο τέλος χαλαρώσαμε παραπάνω από ό,τι έπρεπε και δεν είδαμε κάποια πράγματα που θέλαμε.

Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να δούμε το κομμάτι του Σλούκα σε τακτικό επίπεδο. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και ακόμη δεν έχουμε δείξει σχεδόν τίποτα. Κρατάμε και κάποια πράγματα για μετά. Μεσολαβούν άλλες δέκα μέρες από την άφιξή μας στην Κίνα μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου, μπορούμε να βάλουμε κι άλλα στοιχεία. Η δουλειά είναι τρομερά ευχάριστη και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δουλεύουμε σε πολύ καλό ρυθμό, μηδέν προβλήματα, όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και αυτό έχει βοηθήσει ώστε να λειτουργεί όλη η ομάδα καλά, σε όλα τα επίπεδα.

 

Αυτή η διάθεση θα μας οδηγήσει και στη συνέχεια. Για τη δωδεκάδα είναι πολύ δύσκολη η απόφαση. Έχω μια ιδέα, αλλά θέλω να εξαντλήσω όλα τα περιθώρια μέχρι την τελική επιλογή. Θα είναι ένα γκαρντ και ένας ψηλός. Έχουμε κάνει μια αξιολόγηση των αντιπάλων και τι θα χρειαστούμε για να ματσάρουμε αυτά τα παιχνίδια και να είμαστε πλήρεις και δυνατοί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags