Facebook Pixel Sportdog.gr | Η ΕΟΚ βράβευσε τους διεθνείς που εξασφάλισαν την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας
| 2019-08-19 02:41:00

Η ΕΟΚ βράβευσε τους διεθνείς που εξασφάλισαν την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας

Sportdog Team
Η ΕΟΚ βράβευσε τους διεθνείς που εξασφάλισαν την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας

Η ΕΟΚ δεν... ξέχασε τους παίκτες που έφτασαν την Ελλάδα μέχρι εδώ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) δεν... ξέχασε τους παίκτες που φόρεσαν το εθνόσημο στο στήθος και αγωνίστηκαν για την πρόκριση της εθνικής Ελλάδας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Αμέσως μετά την παρουσίαση της εθνικής, πριν το τζάμπολ του «τελικού» του 29ου Τουρνουά, με τη Σερβία, στο ΟΑΚΑ, έκαναν στην είσοδό τους ένας ένας οι παίκτες που αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες του Θανάση Σκουρτόπουλου, στα «παράθυρα» των Προκριματικών.

Οι περισσότεροι από τους 30 παίκτες που αγωνίστηκν απέναντι σε Μεγάλη Βρετανία, Ισραήλ, Εσθονία, Γεωργία, Γερμανία και Σερβία ήταν στο ΟΑΚΑ και βραβεύτηκαν από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον γενικό γραμματέα της ΕΟΚ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη. 

Οι 30 παίκτες που αγωνίστηκαν στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν οι εξής: Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Νίκος Γκίκας, Γιάννης Αθηναίου, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Γιάννης Μπουρούσης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Χάρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Μαυροειδής, Αντώνης Κόνιαρης, Χρήστος Σαλούστρος, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Κατσίβελης, Ντίνος Μήτογλου, Ντούσαν Σάκοτα, Λίνος Χρυσικόπουλος, Νικ Καλάθης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Λεωνίδας Κασελάκης, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Ιωάννης Παπαπέτρου, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Γιώργος Παπαγιάννης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Μιχάλης Λούντζης, Γιώργος Πρίντεζης, Ίαν Βουγιούκας, Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Κακλαμανάκης, ενώ κλήθηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags