Facebook Pixel Νέα δεδομένα για τον αντί-Αθηναίου στην Εθνική!
| 2019-08-19 10:38:00

Ανατροπή στην Εθνική - Το σκέφτεται ξανά ο Σκουρτόπουλος - Νέα δεδομένα για τον αντί-Αθηναίου!

Sportdog Team
Ανατροπή στην Εθνική - Το σκέφτεται ξανά ο Σκουρτόπουλος - Νέα δεδομένα για τον αντί-Αθηναίου!

Τι συμβαίνει με Μάντζαρη και ποιος άλλος είναι stand by;

Ο Γιάννης Αθηναίου στάθηκε άτυχος στο χθεσινό φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με την Σερβία, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού που φυσικά θα του στερήσει την δυνατότητα να δώσει το "παρών" στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας σε λίγες ημέρες.

Αυτή η εξέλιξη αναγκάζει τον ομοσπονδιακό τεχνικό Θανάση Σκουρτόπουλο να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, αφού θα χρειαστεί να καλέσει τουλάχιστον ακόμα έναν γκαρντ για να πλαισιώσει τους Νικ Καλάθη και Αντώνη Κόνιαρη, την ώρα που και ο Κώστας Σλούκας δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την σπουδαία διοργάνωση.

Αρχικά, ο Βαγγέλης Μάντζαρης ήταν η πρώτη σκέψη του Σκουρτόπουλου και παρότι ο Έλληνας γκαρντ είχε "κοπεί" αρχικά, έδειξε διάθεση να επιστρέψει και να βοηθήσει την "γαλανόλευκη".

Παρόλα αυτά ο τεχνικός της Εθνικής δεν έχει καταλήξει ακόμα στον παίκτη που θα καλύψει το κενό στα γκαρντ. Κι αυτό γιατί, αν ο Σλούκας προλάβει το Παγκόσμιο κάτι για το οποίο υπάρχει αισιοδοξία, θα είναι πολύ άκομψο να "κοπεί" για άλλη μια φορά ο Μάντζαρης, ή ο Κόνιαρης, ο οποίος έχει κερδίσει επάξια την θέση του στο ρόστερ της ομάδας.

Ο άλλος γκαρντ που σκέφτεται ο Σκουρτόπουλος είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης και η απόφασή του αναμένεται μέσα στην ημέρα, με την αποστολή της ελληνικής ομάδας να αποχωρεί την προσεχή Τετάρτη για την Κίνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags