Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτούς "βλέπει" ο Πεδουλάκης για αντι-Αθηναίου
| 2019-08-19 15:40:00

"Ψήνεται" κι άλλη μεταγραφή στον ΠΑΟ - Αυτούς "βλέπει" για αντι-Αθηναίου - "Καθαρίζει" ο Δημήτρης

του Pick n' Scroll
"Ψήνεται" κι άλλη μεταγραφή στον ΠΑΟ - Αυτούς "βλέπει" για αντι-Αθηναίου - "Καθαρίζει" ο Δημήτρης

Δύο Έλληνες στο "στόχαστρο" του Πεδουλάκη. Αποκάλυψη!

Οι ατυχίες για την Εθνική συνεχίστηκαν με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Αθηναίου. Ο διεθνής γκαρντ θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς με όλους τους συμπαίκτες του να στέκονται στο πλευρό του.

Ο Αθηναίου χάνει έτσι την ευκαιρία της μεγάλης μεταγραφής που πήρε στον Παναθηναϊκό. Αλλά και οι "πράσινοι" μπαίνουν σε μπελά, αφού θα πρέπει να κινηθούν για άλλον παίκτη.

Το πρόβλημα είναι ότι οι διαθέσιμες λύσεις είναι ελάχιστες. Πολύ λίγες. Μία από αυτές είναι και ο Δημήτρης Φλιώνης, ο οποίος είχε ακουστεί και παλιότερα για το "τριφύλλι". Ο Φλιώνης έχει συμβόλαιο με τον Άρη, αλλά έχει δικαίωμα προσφυγής, αφού του οφείλονται αρκετά χρήματα.

Ελεύθερος εντελώς, πάντως, είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος επίσης είχε ακουστεί τις προηγούμενες μέρες για τον Παναθηναϊκό. Πριν, δηλαδή, αποκτηθεί ο Γιάννης Αθηναίου.

Ο Μποχωρίδης είναι προς το να μείνει στον Άρη, αλλά πλέον είναι πιθανό να του κάνει πρόταση ο Παναθηναϊκός και να τον πάρει. Ο "Μπόχω" αγωνιστικά είναι και η καλύτερη λύση για τους νταμπλούχους. Η πιο ποιοτική.

Υπάρχουν επίσης και ο Νίκος Δίπλαρος με τον Νώντα Παπαντωνίου, αλλά δεν αναμένεται να απασχολήσουν τον Αργύρη Πεδουλάκη. Αν τελικώς αποφασιστεί να αποκτηθεί παίκτης (υπάρχει μικρό ενδεχόμενο να μείνει το ρόστερ ως έχει), τότε ένας εκ των Φλιώνη-Μποχωρίδη θα είναι εκείνος που θα πάρει στους πρωταθλητές και Κυπελλούχους Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Αρρώστησε" ο Χελάκης με άσο του ΠΑΟ: "Είναι μάστορας στην κάθετη, παίζει για την εξέδρα, αρτίστας"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags