Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπράβο στο "ΦΩΣ" - "Συγγνώμη" στον Μπλατ για το... άστοχο πρωτοσέλιδο (ΦΩΤΟ)
| 2019-08-20 10:52:00

Μπράβο στο "ΦΩΣ" - "Συγγνώμη" στον Μπλατ για το... άστοχο πρωτοσέλιδο (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Μπράβο στο "ΦΩΣ" - "Συγγνώμη" στον Μπλατ για το... άστοχο πρωτοσέλιδο (ΦΩΤΟ)

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη από τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Το "ΦΩΣ" έσπευσε να απολογηθεί μ' ένα μήνυμα για το πρωτοσέλιδο που είχε δημοσιεύσει πριν μερικούς μήνες και σχετιζόταν με τα μιρκοατυχήματα που είχε ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αποκάλυψε χθες πως πάσχει από Πρωτοπαθή Προϊούσα Πολλαπλή Σκλήρυνση, θέλοντας να στείλει το μήνυμα του σε όσους αντιμετωπίζουν παρόμοια ή ακόμα πιο σοβαρά προβλήματα υγείας.

Το "ΦΩΣ" μετά και αυτήν την αποκάλυψη έσπευσε να απολογηθεί ακόμα μια φορά, για το πρωτοσέλιδο που είχε κυκλοφορήσει μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις, δείχνοντας τον Ντέιβιντ Μπλατ να είναι πεσμένος στο παρκέ και να σχολιάζει "Καθίζηση".

Την επόμενη μέρα η εφημερίδα ζήτησε συγνώμη μ' ένα κείμενο στο οποίο ανέφερε:

"Το "ΦΩΣ" με την ευθύνη της δημοσιογραφικής του οντότητας θεωρεί ότι οφείλει μία συγγνώμη στον Ντέιβιντ Μπλατ στην περίπτωση που τον προσέβαλε με το χθεσινό πρωτοσέλιδο. Η επιλογή της επίμαχης φωτογραφίας έγινε καθαρά για σημειολογικούς λόγους και δεν είχε σκοπό να χλευάσει τον προπονητή του Ολυμπιακού."

Μετά την χθεσινή αποκάλυψη του Ισραηλινού προπονητή και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει έσπευσε να απολογηθεί εκ νέο γράφοντας:

"Το μήνυμα του Ντέιβιντ Μπλατ, θαρραλέο και συγκινητικό, αντιπροσωπεύει απόλυτα έναν άνθρωπο που έμαθε να δίνει τους αγώνες του. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, με τη στάση του στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που μόλις ανακοίνωσε, δίνει ένα μάθημα σε όλους ομας - μάθημα αισιοδοξίας και γενναιότητας. Οφείλουμε επίσης να παραδεχτούμε πως η ζωή με τη σκληρή ειρωνεία της μπορεί, εκ των υστέρων, να μετατρέψει ένα σχόλιο καθαρά σημειολογικό σε πραγματική αστοχία. Η εφημερίδα μας τού εύχεται την πιο ευοίωνη εξέλιξη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags