Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι έκλεισε ο Σάρας παίκτη του Ολυμπιακού - Αυτός έκανε το "ψηστήρι" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-08-20 13:26:00

Έτσι έκλεισε ο Σάρας παίκτη του Ολυμπιακού - Αυτός έκανε το "ψηστήρι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έτσι έκλεισε ο Σάρας παίκτη του Ολυμπιακού - Αυτός έκανε το "ψηστήρι" (ΒΙΝΤΕΟ)

"Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα", δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ο Ζακ ΛεΝτέι από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Ζαλγκίρις και ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε τόνισε πως στην απόφαση του, σημαντικός παράγοντος υπήρξε η συζήτηση που είχε με τον Αξέλ Τουπάν.

Επιπλέον αναφέρθηκε στην "καυτή" έδρα της λιθουανικής ομάδας και τόνισε πως του άρεσε να παίζει εκεί ακόμα και ως αντίπαλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να αρχίσω τη δουλειά με αυτή την τόσο φημισμένη ομάδα, με τους σπουδαίους προπονητές και συμπαίκτες. Η Ζαλγκίρις είναι μια ομάδα που παίζει πολύ δυνατά ως προπονημένη. Όλοι είναι σοβαροί, παίζουν σε κάθε αγώνα λες και είναι ο τελευταίος τους και θέλω να γίνω μέρος αυτής της προσπάθειας. 

Η “Ζαλγκίριο Αρίνα” είναι οπωσδήποτε ένα από το δυο πιο θορυβώδη γήπεδα, στα οποία έχω αγωνιστεί. Ακόμα και ως φιλοξενούμενος, μου άρεσε να παίζω σε ένα τέτοιο γήπεδο.

Έπαιξα πέρυσι μαζί με τον Τουπάν και μου έδωσε αρκετές πληροφορίες για τη Ζαλγκίρις. Έχω ακούσει όμως και από άλλους πολλά πράγματα για όλο τον οργανισμό. Θέλω να δουλέψω όσο πιο σκληρά γίνεται, να δώσω τον ιδρώτα και το αίμα μου για την ομάδα. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου, αυτός που θα έρχεται πρώτος και θα φεύγει τελευταίος απο το γήπεδο, θα δώσω τα πάντα για την ομάδα"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags