Facebook Pixel Sportdog.gr | "Διψάει" για σπουδαία πράγματα ο Πρίντεζης - Τι δήλωσε για Γιάννη και Εθνική!
| 2019-08-21 18:43:00

"Διψάει" για σπουδαία πράγματα ο Πρίντεζης - Τι δήλωσε για Γιάννη και Εθνική!

Sportdog Team
"Διψάει" για σπουδαία πράγματα ο Πρίντεζης - Τι δήλωσε για Γιάννη και Εθνική!

Όλα όσα είπε ο παίκτης του Ολυμπιακού.

Εθνική Ελλάδας: Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε κατά την αναχώρηση της Γαλανόλευκης για την Κίνα και αναφέρθηκε στα κομμάτια που πρέπει να βελτιώσει η ομάδα αλλά και το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί, τονίζοντας ότι όλοι πηγαίνουν για να πετύχουν κάτι σπουδαίο.

Επιπλέον αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο λέγοντας πως θα κάνουν ότι μπορούν για να τον βοηθήσουν και να βοηθήσει και εκείνος την ομάδα για να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Όλοι ξέρουμε ότι αν πάμε στην Κίνα και γυρίσουμε με ένα μετάλλιο θα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Θέλω όμως να το βλέπω όσο πιο ταπεινά γίνεται. Έχουμε λίγες μέρες για να βελτιωθούμε σε κάποια πράγματα που δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης, στο τελευταίο παιχνίδι δείξαμε κάποιες αδυναμίες. Να έχουμε περισσότερη κίνηση και να είμαστε καλύτεροι στην άμυνα. Είναι πολύ όμορφο το κλίμα, είμαστε όλοι συνειδητοποιημένοι με το ρόλο μας και πηγαίνουμε με σκοπό να πετύχουμε κάτι σπουδαίο. 

Η ενέργεια που εισπράττουμε από τον κόσμο είναι πολλή θετική και όλοι μας θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους, που αγαπούν πολύ αυτή την ομάδα. Ο Γιάννης (σ.σ. Αντετοκούνμπο) είναι αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με την προηγούμενη παρουσία του, όλος ο κόσμος το ξέρει. Είναι προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσει μια διαφορετική κατάσταση από το ΝΒΑ, αλλά θέλουμε να τον βοηθήσουμε και να βοηθήσει αυτός εμάς, ώστε να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags