Facebook Pixel Φεύγει ο Ολυμπιακός από το ΣΕΦ; - Αλλάζει κόουτς - Στα... κάγκελα οι οπαδοί
| 2019-08-22 15:45:00

Φεύγει ο Ολυμπιακός από το ΣΕΦ; - Αλλάζει κόουτς - Στα... κάγκελα οι οπαδοί - Τι θα γίνει με το -6;

του Pick n' Scroll
Φεύγει ο Ολυμπιακός από το ΣΕΦ; - Αλλάζει κόουτς - Στα... κάγκελα οι οπαδοί - Τι θα γίνει με το -6;

Ζόρικα τα πράγματα στο λιμάνι. Πού πάει η ομάδα; Ποιοι "καθαρίζουν";

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει σήμερα την προετοιμασία του με όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στον Ντέιβιντ Μπλατ, μετά τη γνωστοποίηση του πολύ σοβαρού προβλήματος υγείας που έχει. Ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής παλεύει καθημερινώς στον Γολγοθά που έχει μπει και όλος ο κόσμος βέβαια είναι κοντά του, είναι στο πλευρό του.

Δεν χωράει αμφιβολία ότι θέλει και θα παλέψει γι' αυτό, να δει τον Ολυμπιακό όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρωλίγκα. Στην Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει ουσιαστικά πράγματα, αφού η ομάδα του θα παίξει στην Α2 και εκεί προπονητής θα είναι ο Δημήτρης Τσαλδάρης με άλλο ρόστερ από αυτό που θα εμφανιστεί στην Ευρωλίγκα.

Οι Πειραιώτες έχουν πάρει παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην Α2 (όπως ο Τζόλος και ο Πετρόπουλος) και θα τους ταιριάξουν με τους αρκετούς ταλαντούχους που ήδη είχαν στο δυναμικό τους. Όπως τον Αρσενόπουλο και κυρίως τον Ποκουσέφσκι.

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει, πάντως, δύσκολα το πρωτάθλημα, αφού έχει να αντιπαρέλθει και τους -6 βαθμούς, τιμωρία που έχει να κάνει με τα όσα έγιναν πέρυσι.

Ο κόσμος της ομάδας στηρίζει όλο αυτό το εγχείρημα και θα δίνει κανονικά το παρών στα παιχνίδια της Α2 με έδρα λογικά να είναι το βοηθητικό του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Ένα μικρό γήπεδο που θα είναι "καυτή" έδρα για τον Ολυμπιακό, κάτι που το χρειάζεται στη δύσκολη προσπάθεια που θα κάνει.

Ακούστηκε, πάντως, και το ενδεχόμενο να πάει στο κλειστό του Ρέντη, αλλά κάτι τέτοιο είναι δύσκολο. Γιατί το κλειστό του Ρέντη δεν είναι έδρα. Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα της Α2 να μαζέψει 1.000 και 1.500 φιλάθλους.

Και στο πρωτάθλημα της Α2 η ομάδα του Πειραιά θέλει τον κόσμο της να είναι ο έκτος παίκτης. Γιατί έχει τους -6 βαθμούς και γιατί το ρόστερ του δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Έτσι όλα δείχνουν ότι θα παίξει στο βοηθητικό του ΣΕΦ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags