Facebook Pixel Sportdog.gr | "Πανηγυρίζουν" Σπανούλης-Πρίντεζης με Α2 - "Ξηγήθηκαν" οι Αγγελόπουλοι - "Βόμβα" από NBA
| 2019-08-23 18:00:00

"Πανηγυρίζουν" Σπανούλης-Πρίντεζης με Α2 - "Ξηγήθηκαν" οι Αγγελόπουλοι - "Βόμβα" από NBA

του Pick n' Scroll
"Πανηγυρίζουν" Σπανούλης-Πρίντεζης με Α2 - "Ξηγήθηκαν" οι Αγγελόπουλοι - "Βόμβα" από NBA

Γιατί χαίρεται ο Μπλατ και τι περιμένει; Πότε θα... σκάσει;

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, όπου έχει στόχο να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρωλίγκα. Εχει ένα μεγάλο ατού έναντι των άλλων ομάδων, αφού δεν θα αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό θα είναι ευεργετικό, ειδικά για παίκτες, όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης, που έχουν τεράστια επιβάρυνση.

Δεν είναι μόνο ότι δεν θα έχουν αγώνα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι ακόμη ότι δεν θα έχουν και επιπλέον ταξίδια. Μπορεί η Θεσσαλονίκη ή η Λήμνος να μην είναι μακριά από την Αθήνα, εν τούτοις είναι επιπλέον κούραση, αν συνδυαστεί με τα ταξίδια και τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας.

Για την κορυφαία διοργάνωση οι Πειραιώτες έχουν οκτώ ξένους: Χαπ, Πολ, Πάντερ, Μπόλντγουϊν, Τσέρι,Ρούμπιτ, Μιλουτίνοφ και Κουζμίνσκας. Με αυτούς θα ξεκινήσουν τη χρονιά και με αυτούς θα προχωρήσουν. Δεν υπάρχει, δηλαδή, σκέψη και πρόθεση για μία ακόμη προσθήκη. Το ρόστερ είναι γεμάτο και ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι ευχαριστημένος από τις κινήσεις που έγιναν. 

Σε σχέση με πέρυσι το μπάτζετ της πρώτης ομάδας (γιατί υπάρχει και αυτή που θα παίξει στην Α2) είναι μικρότερο, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι τα οικονομικά του Ολυμπιακού δεν είναι όπως ήταν. Πάντως, οι "τρύπες" που υπήρχαν έκλεισαν, όπως ανακοινώθηκε και από την Ευρωλίγκα.

Αν θα γίνει κάποια αλλαγή στο ρόστερ, αυτό θα φανεί από τον Νοέμβριο και μετά. Μετά, δηλαδή, από τα φιλικά και τα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς. Ο Μπλατ και οι συνεργάτες του πάντα παρακολουθούν την αγορά που τώρα είναι φτωχή.

Από τον Νοέμβριο, όμως, και μετά θα είναι και πάλι πλούσια, αφού θα έχουν γίνει τα "κοψίματα" του ΝΒΑ. Αν, λοιπόν, μέχρι τότε διαπιστωθεί ότι δεν πάει κάτι καλά, οι Αγγελόπουλοι θα κάνουν κίνηση, αφού επιθυμία τους είναι φέτος ο Ολυμπιακός να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags