Facebook Pixel Αυτό θέλει για γήπεδο στην Α2 ο Ολυμπιακός - Ψάχνει άλλη ονομασία!
| 2019-08-28 18:30:00

Εποχές... Κόκκαλη στον Ολυμπιακό - Αλλάζουν μέχρι και το όνομα - Έτσι θα παίξουν ξανά στην Α1!

του Pick n' Scroll
Εποχές... Κόκκαλη στον Ολυμπιακό - Αλλάζουν μέχρι και το όνομα -  Έτσι θα παίξουν ξανά στην Α1!

Αποφάσεις-φωτιά στο λιμάνι. Ξεχάστε τα όλα! Ποιον θέλουν να "φάνε";

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Α2, χωρίς, όμως, ακόμη να έχουν γίνει γνωστά ορισμένα θέματα, σχετικά με τη συμμετοχή του στη συγκεκριμένη λίγκα. 

Ποια θα είναι η έδρα του; Αρχικά είχε αναφερθεί το ενδεχόμενο να παίξει στο βοηθητικό του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν είναι εύκολο, αφού το εν λόγω γήπεδο δεν συγκεντρώνει τις προϋποθέσεις για αγώνες Α2. Είναι καλό για παιδικά και εφηβικά τμήματα, όχι, όμως, για κάτι παραπάνω.

Έτσι, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν αρχίσει και εξετάζουν εναλλακτικές επιλογές, όπως είναι το κλειστό του Κερατσινίου, αλλά και αυτό του Κορυδαλλού, όπου είχαν παίξει παλιότερες εποχές. Όταν ήταν στα κάτω τους, ήταν τα χρόνια που άρχισε να εγκαταλείπει το τμήμα ο Σωκράτης Κόκκαλης.

Από κει και πέρα, δεν είναι σίγουρο ότι οι Πειραιώτες θα παίξουν με το όνομα Ολυμπιακός στην Α2. Ψάχνουν τον τρόπο για μία άλλη ονομασία, χωρίς, όμως, να έχουν βρει το νομικό καθεστώς για να τα καταφέρουν. Πιστεύουν ότι στο τέλος θα μπορέσουν να κάνουν αυτό που θέλουν και να μην παίξουν ως Ολυμπιακός.

Γενικά η ομάδα του Πειραιά βλέπει τη δοκιμασία της Α2 ως έναν πολύ ωραίο τρόπο να αναπτυχθούν τα ταλέντα που ήδη είχαν αλλά και αυτά που αποκτήθηκαν, όπως ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης και ο Τσάμης. Δεν θέλουν να ανέβουν αμέσως στην Α1, αφού με το καθεστώς Βασιλακόπουλου δεν επιθυμούν να ξαναπαίξουν στην μεγάλη κατηγορία. Όταν θα αλλάξει αυτό και θα γίνουν τα πράγματα σύμφωνα με τις δικές τους επιθυμίες, τότε θα ξαναπαίξουν στην Α1.

Πάντως, και να θέλουν να ανέβουν φέτος δεν είναι εύκολο, καθώς ξεκινούν το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς, η ομάδα,που έχουν δεν είναι η πλέον ανταγωνιστική και επιπλέον η Α2 είναι μία πολύ δύσκολη λίγκα που θέλει μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρεις. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags