Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σαρώνει" την ελληνική αγορά για ταλέντα - Απανωτά "χτυπήματα" - "Μπαμ" και από τις ΗΠΑ
Μπάσκετ
| 2019-08-30 22:32:00

Σαρώνουν οι Αγγελόπουλοι - Έτσι φτιάχνουν ομαδάρα - Απανωτά "χτυπήματα" - "Μπαμ" από ΗΠΑ

του Pick n' Scroll
Σαρώνουν οι Αγγελόπουλοι - Έτσι φτιάχνουν ομαδάρα - Απανωτά "χτυπήματα" - "Μπαμ" από ΗΠΑ

Ασταμάτητοι στο ΣΕΦ, "χτενίζουν" παντού. Ποιος είναι ο επόμενος;

Ο Ολυμπιακός με τη συμμετοχή του στην Α2 έχει αρχίσει και ρίχνει και πάλι βάρος στην απόκτηση μικρών παικτών. Ο Παναγιώτης Τσάμης και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης είναι από τα νέα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ που ντύθηκαν στα ερυθρόλευκα. Και βέβαια στον Πειραιά πήγε και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος στα 22 του δεν είναι πλέον ταλέντο, αλλά έχει την προοπτική να φτάσει ψηλά.

Κοντά σε αυτούς είναι ο σούπερ ταλαντούχος, Αλεξέι Ποκουσέφσκι, αλλά και ο Νίκος Αρσενόπουλος, ο οποίος πέρυσι έπαιξε δανεικός στο Ψυχικό.

Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν σταματάει εκεί. Σε πολύ πιο μικρή ηλικία έχει και τον Σωτήρη Οικονόμοπουλο, έναν 16χρονο πλέι-μέικερ που εντυπωσίασε στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ Παίδων.

Παράλληλα, η ομάδα του Πειραιά "χτενίζει" όλη την Ελλάδα για να βρει πιτσιρικάδες με προοπτικές να φτάσουν πολύ ψηλά.

Εχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι στο στόχαστρό του είναι ο Λευτέρης Μαντζούκας του Προμηθέα, ο οποίος είναι το μεγαλύτερο ελληνικό ταλέντο. Μαντζούκας και Οικονομόπουλος ήταν μαζί στην Εθνική Παίδων.

Μαζί ήταν και ο Θανάσης Μπαζίνας, επίσης του Προμηθέα, παίκτης, ο οποίος περνάει και αυτός από το μικροσκόπιο του Ολυμπιακού. Ο Μπαζίνας χαρακτηρίζεται για το αγωνιστικό του θράσος και είναι πλέι-μέικερ, που συν τοις άλλοις παίζει και πολύ καλή άμυνα.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους και στις ΗΠΑ, όπου σπουδάζουν και παίζουν μπάσκετ πολλοί συμπατριώτες μας. Η μηχανή σκάουτινγκ του Ολυμπιακού έχει πάρει μπροστά, ήδη έχει κάνει δουλειά και από δω και πέρα είναι αποφασισμένη να πάρει ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 'Έξαλλος με Σαββίδη ο Αλέφαντος: Χαντακώνει τον ΠΑΟΚ, βασιλιάς είναι; Δεν φοβάμαι τον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags