Facebook Pixel Φοβερό αφιέρωμα FIBA για Παπανικολάου, Μάντζαρη και Σλούκα!
| 2019-09-03 12:31:00

Φοβερό αφιέρωμα FIBA για Παπανικολάου, Μάντζαρη και Σλούκα!

Sportdog Team
Φοβερό αφιέρωμα FIBA για Παπανικολάου, Μάντζαρη και Σλούκα!

Δείτε τι αναφέρει το αφιέρωμα της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Αφιέρωμα στους Κώστα Παπανικολάου, Κώστα Σλούκα και Βαγγέλη Μάντζαρη έκανε η FIBA εν όψει του αγώνα με την Βραζιλία, φιλοξενώντας δηλώσεις των τριών, να μιλούν για την Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά:

Κώστας Παπανικολάου: «Ήμουν ένας από τους τυχερούς που έζησαν μεγάλες στιγμές με την Εθνική από μικρή ηλικία. Κέρδισα μετάλλια και πριν 10 χρόνια τερματίσαμε δεύτεροι στη Νέα Ζηλανδία. Ελπίζω αυτό να γίνει μία καλή επέτειος για εμάς και να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό. Μπορεί να ακουστεί κλισέ, αλλά είμαστε πραγματικά μία οικόγενεια. Μπορεί να το δει αυτό κάποιος στις στιγμές μας εντός και εκτός παρκέ. Έχουμε πάντα γέλια, διασκεδάζουμε. Αυτό μας βοηθά να εκφράσουμε τους εαυτούς μας. Είμαι τυχερός και περήφανος που είμαι μέλος αυτού του γκρουπ παικτών». 

Βαγγέλης Μάντζαρης: «Ποτέ δεν θα ξεχάσω την πρώτη φορά που άκουσα τον Εθνικό Ύμνο με αυτή την φανέλα. Ποτέ δεν ξεχνάς τις πρώτες φορές που παίζεις για την Εθνική ομάδα». 

Κώστας Σλούκας: «Ήταν το πρώτο επίτευγμα. Με βοήθησε να συνεχίσω και να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά για να βρεθώ στην θέση που ήταν τα είδωλά μου. Όπου και να φτάσεις ως επαγγελματίας, οι εμφανίσεις και οι στιγμές με την Εθνική παραμένουν πάντα σε ξεχωριστή θέση στο βιβλίο των αναμνήεσών σου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags