Facebook Pixel Πρόκριση-θρίλερ για το Πουέρτο Ρίκο μετά από ματσάρα με Τυνησία!
| 2019-09-04 13:32:00

Πρόκριση-θρίλερ για το Πουέρτο Ρίκο μετά από ματσάρα με Τυνησία!

Sportdog Team
Πρόκριση-θρίλερ για το Πουέρτο Ρίκο μετά από ματσάρα με Τυνησία!

Οι Πορτορικανοί νίκησαν με 67-64 και προκρίθηκαν στους "16".

To Πουέρτο Ρίκο πανηγύρισε την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας, καθώς επικράτησε της Τυνησίας με 67-64 και πήρε το εισιτήριο. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μπράουν, ο οποίος πέτυχε μεγάλο τρίποντο 5,1” και χάρισε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Η Τυνησία μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε γρήγορα με πέντε πόντους (4-9) ύστερα από καλάθι του Αμπάντα. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι κράτησαν το προβάδισμα τους μέχρι και 3′ πριν το φινάλε (11-16). Το Πουέρτο Ρίκο, όμως, έβγαλε αντίδραση και με ένα επί μέρους σκορ 8-2ολοκλήρωσε την πρώτη περίοδο μπροστά με 19-18.

Το ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων συνεχίστηκε και στις δεύτερη περίοδο με το προβάδισμα να αλλάζει συνεχώς χέρια (26-24). Το Πουέρτο Ρίκο, όπως και στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου, ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το σκορ 38-32 υπέρ του.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στην τρίτη περίοδο η εικόνα άλλαξε. Η Τυνησία αποφάσισε να σφίξει την άμυνα της, κάτι που δυσκόλεψε τους Πουερτορικάνους. Οι τυπικά γηπεδούχοι πέτυχαν μόλις 14 πόντους, ενώ δέχτηκαν 23 κι έτσι η Τυνησία πήρε τα ηνία του σκορ (52-55)και μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο με το προβάδισμα στα χέρια της.

To ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων συνεχίστηκε δίχως να μπορεί κάποια να ξεφύγει στο σκορ. Οι δύο ομάδες έδειχναν ότι ήθελαν πολύ τη νίκη και έκαναν τα πάντα γι αυτό. Ο Μπράουν, όμως, αποφάσισε να γίνει πρωταγωνιστής στο ματς και χάρισε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Ο παίκτης του Πουέρτο Ρίκο 5,1” πριν το φινάλε πέτυχε ένα πολύ μεγάλο τρίποντο και έκανε το 67-64. Οι Τυνήσιοι αστόχησαν στην τελευταία επίθεση και το Πουέρτο Ρίκο πήρε τη νίκη, με την οποία πήρε και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τα δεκάλεπτα: 19-18, 38-32, 52-55, 67-64

Πηγή: ebasket.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags