Facebook Pixel Ξεκάθαρος Καλάθης: «Όσο πιο μακριά πάει ο Γιάννης, τόσο θα πάμε και εμείς»!
| 2019-09-05 18:10:00

Ξεκάθαρος Καλάθης: «Όσο πιο μακριά πάει ο Γιάννης, τόσο θα πάμε και εμείς»!

Sportdog Team
Ξεκάθαρος Καλάθης: «Όσο πιο μακριά πάει ο Γιάννης, τόσο θα πάμε και εμείς»!

Αποθέωσε τους Νεοζηλανδούς και τόνισε ότι η Εθνική δεν φοβάται κανέναν.

Για ένα νέο τουρνουά ετοιμάζεται η Εθνική Ελλάδας σύμφωνα με τον Νικ Καλάθη που τόνισε ότι η ελληνική ομάδα δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο, λέγοντας ότι όσο πιο μακριά πάει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τόσο θα πάνε και οι συμπαίκτες του στην "γαλανόλευκη".

«Προφανώς, κάναμε μια καλή νίκη σε ένα νοκ - άουτ ματς. Όσα ματς ακολουθούν είναι έτσι. Η Νέα Ζηλανδία έχει μια καλή ομάδα, με διαφορετικό στυλ από αυτό που θα δεις στο τουρνουά. Μπράβο τους, γιατί έκαναν ένα καλό ματς. Εμείς τους πληγώσαμε, ειδικά στην επίθεση. Ο Γιάννης ξεκίνησε στη σωστή κατεύθυνση, ο Ιωάννης έβαλε μερικά μεγάλα τρίποντα και όλοι έκαναν step up. Χαίρομαι που πάμε στον επόμενο γύρο και ανυπομονώ για τα παιχνίδια που ακολουθούν», είπε αρχικά στην συνέντευξη Τύπου.

Για το τι θα χρειαστεί η Ελλάδα στη συνέχεια: «Όσο πιο μακριά πάει ο Γιάννης, τόσο θα πάμε και εμείς. Κυρίως αμυντικά, γιατί μας βοηθάει πάρα πολύ. Θα είμαστε έτοιμοι. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Οι ΗΠΑ έχουν την καλύτερη ομάδα στο τουρνουά. Θα είμαστε προετοιμασμένοι. Και οι Τσέχοι είναι καλή ομάδα. Κέρδισαν την Τουρκία και έρχονται με αυτοπεποίθηση. Είμαστε έτοιμοι για ένα νέο τουρνουά».

Για τον Κόρι Ουέμπστερ: «Ήταν απίστευτος, όπως και ο αδελφός του. Κράτησαν την ομάδα τους στο ματς. Είναι και οι δύο καλοί παίκτες. Τα έδωσαν όλα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags