Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φριντέτ, Τζόνσον και Γουάιλι έπαθαν... πλάκα με τον κόσμο του Παναθηναϊκού! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2019-09-06 18:22:00

Φριντέτ, Τζόνσον και Γουάιλι έπαθαν... πλάκα με τον κόσμο του Παναθηναϊκού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Φριντέτ, Τζόνσον και Γουάιλι έπαθαν... πλάκα με τον κόσμο του Παναθηναϊκού! (ΒΙΝΤΕΟ)

'Τρελάθηκαν" οι τρεις Αμερικανοί!

Παναθηναϊκός: Οι φίλοι του Τριφυλλιού δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα στην ανοιχτή προπόνηση της ομάδας στην Πορταριά και εντυπωσίασαν τους νεοαποκτηθέντες παίκτες των Πρασίνων.

Οι τρεις Αμερικανοί, Τζίμερ Φριντέτ, Γουέσλι Τζόνσον και Τζέικομπ Γουάιλι, "τρελάθηκαν" με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, τους οποίους αποθέωσαν σε δηλώσεις τους.

O Γουέσλι Τζόνσον τόνισε: «Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Ανυπομονώ να δω την ενέργεια που μας μετέφεραν σήμερα καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν Το πάθος που έχουν θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα για μένα και θα μου δώσει την επιπλέον ώθηση που χρειάζομαι».

Από την πλευρά του ο Τζίμερ Φριντέτ υποστήριξε: «Ήταν φοβερά, οι φίλαθλοι είναι φανταστικοί. Είμαστε πάνω στα βουνά, τέσσερις ώρες μακριά από την Αθήνα και είχαμε ένα γεμάτο γήπεδο από φίλους του Παναθηναϊκού. Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ μπροστά τους αυτή τη σεζόν. Η πρώτη επαφή ήταν φανταστική. Τους γνωρίσαμε, βγάλαμε φωτογραφίες, υπογράψαμε αυτόγραφα και περάσαμε ωραία».

Ο Τζέικομπ Γουάιλι δήλωσε: «Ήταν φανταστικά. Ήρθαν στην προπόνηση μία μέρα πριν από το φιλικό. Είναι ωραίο να βλέπεις την στήριξή τους. Βγάλαμε φωτογραφίες με τα παιδιά και τους φιλάθλους και είναι πάντα ωραία να έχεις τη στήριξή τους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags