Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κίνηση-ματ των Αγγελόπουλων - Έτσι "σβήνουν" το -6 - "Ντου" του κόσμου - "Έγκλημα" αν...
Μπάσκετ
| 2019-09-11 22:02:00

Κίνηση-ματ των Αγγελόπουλων - Έτσι "σβήνουν" το -6 - "Ντου" του κόσμου - "Έγκλημα" αν...

του Pick n' Scroll
Κίνηση-ματ των Αγγελόπουλων - Έτσι "σβήνουν" το -6 - "Ντου" του κόσμου - "Έγκλημα" αν...

Απόφαση-φωτιά για την Α2. Θα... τρομάξουν τους αντιπάλους!

Ο Ολυμπιακός έδωσε το βράδυ της Τετάρτης άλλο ένα δυνατό φιλικό κόντρα στην Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη, του Θωμά Νίκου, του Βασίλη Σίμτσακ, του Κώστα Καϊμακόγλου, αλλά και του Βαγγέλη Μάντζαρη (έχασε 62-67). Δεν έμειναν πολλές μέρες για την έναρξη της Ευρωλίγκας και οι Πειραιώτες φουλάρουν τις μηχανές τους, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι.

Παράλληλα, ετοιμάζεται και η ομάδα που ο Ολυμπιακός θα εμφανίσει στο πρωτάθλημα της Α2. Οι κόουτς Τσαλδάρης και Μπάρλος προσπαθούν να μοντάρουν ένα καινούριο σύνολο, που θα έχει δύσκολη αποστολή στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα. Συν τοις άλλοις, ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει με -6 βαθμούς και καταλαβαίνει κανείς τι βουνό έχει να ανέβει.

Ένα από τα ερωτήματα που υπάρχει είναι σε ποιο γήπεδο θα παίξει. Πολλά ακούστηκαν τις προηγούμενες μέρες, το βοηθητικό του ΣΕΦ, όμως, δείχνει να κερδίζει έδαφος. Δεν πληροί των προϋποθέσεων, αλλά λέγεται ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει βελτιωτικές κινήσεις, ώστε να το καταστήσει κατάλληλο. Στο πλαίσιο αυτό, ετοιμάζεται να προσθέσει εξέδρες, προκειμένου να φιλοξενεί όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Εξέδρες πίσω από τα καλάθια βασικά.

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει το πρωτάθλημα στην έδρα του με αντίπαλο τον Τρίτωνα. Υπάρχει, πάντως, και η φημολογία ότι υπάρχει περίπτωση να δοθούν κάποια παιχνίδια και στο κυρίως γήπεδο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Κάτι, όμως, που δεν βολεύει, καθώς καλά καλά δεν ήταν έδρα, όταν έπαιζε η πρώτη ομάδα στην Α1, θα είναι τώρα, που θα μαζεύονται δεν θα μαζεύονται 1.000 άτομα; Και πολλά λέμε... 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Ραντζέλοβιτς; Αυτός θα είναι φέτος ο παίκτης-αποκάλυψη στο Λιμάνι - Έχουν τρελαθεί όλοι!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags