Facebook Pixel Αργεντινή - Ισπανία: Ο τελικός του Σκόλα και του Γκασόλ (ΦΩΤΟ)
| 2019-09-15 10:26:00

Αργεντινή - Ισπανία: Ο τελικός του Σκόλα και του Γκασόλ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αργεντινή - Ισπανία: Ο τελικός του Σκόλα και του Γκασόλ (ΦΩΤΟ)

Ποια θα κατακτήσει την κορυφή του κόσμου;

 

Η μεγάλη ώρα του τελικού έφτασε! Ισπανία και Αργεντινή διασταυρώνουν σήμερα στις 15:00 τα ξίφη τους σε μια σπουδαία αναμέτρηση με δέλεαρ το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο τελικός των... Λατίνων θα συγκεντρώσει πάνω του όλα τα βλέμματα, καθώς και από τις δύο πλευρές υπάρχουν τεράστιες προσωπικότητες, που έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετικό τουρνουά και θέλουν να φτάσουν στην κορυφή του κόσμου.

Από την πλευρά των Ισπανών υπάρχει ο Μαρκ Γκασόλ, ο οποίος οδήγησε την "Furia Roja" στον τελικό με τους 33 πόντους του στον ημιτελικό με την Αυστραλία, έχοντας ως άξιους συμπαραστάτες τους Σέρχιο Γιουλ, Ρίκι Ρούμπιο και Ρούντι Φερνάντεθ, οι οποίοι θέλουν να φέρουν τους Ίβηρες στο πρώτο σκαλί μετά το 2006 και την κατάκτηση κόντρα στην Ελλάδα στο Παγκόσμιο της Ιαπωνίας.

Από την άλλη πλευρά, η Αργεντινή φτάνει σε τελικό μετά το 2002, όταν τότε είχε ηττηθεί από την Γιουγκοσλαβία στην Ιντιανάπολη και θέλει να κατακτήσει το δεύτερο χρυσό της ιστορίας της, με το πρώτο να είναι από το μακρινό 1950 απέναντι στις ΗΠΑ.

Η μεγαλύτερη... ατραξιόν των "γκαούτσος" δεν είναι άλλη από τον "αγέραστο" Λουίς Σκόλα, ο οποίος στα 39 του χρόνια διανύει δεύτερη νιότη, πραγματοποιώντας εκπληκτικό τουρνουά, με την άξια συμπαράσταση των Καμπάτσο, Ντεκ, Βιλντόζα και Λαπροβίτολα.

Ο Σκόλα έχει βαλθεί να πάρει μόνος του το τρόπαιο μετρώντας 19,3 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα και οι μάχες του με τον άλλο παλιό της Ισπανίας, τον Μαρκ Γκασόλ αναμένονται... επικές.

Ο σπουδαίος τελικός θα ξεκινήσει στις 15:00 στο Wukesong Sport Center, του Πεκίνου και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ Sports HD. Νωρίτερα (11:00) Γαλλία και Αυστραλία αναμετρώνται στον μικρό τελικό με φόντο την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags