Facebook Pixel Sportdog.gr | Ασταμάτητος ο Γιάννης - "Στόχος ξανά το βραβείο του MVP και το πρωτάθλημα με τους Μπακς" (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2019-09-19 08:49:00

Ασταμάτητος ο Γιάννης - "Στόχος ξανά το βραβείο του MVP και το πρωτάθλημα με τους Μπακς" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ασταμάτητος ο Γιάννης - "Στόχος ξανά το βραβείο του MVP και το πρωτάθλημα με τους Μπακς" (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτοιμος για τη νέα σεζόν ο ηγέτης των Ελαφιών.

NBA: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στους Μπακς, καθώς οι υποχρεώσεις του με την Εθνική ολοκληρώθηκαν και πλέον δηλώνει πανέτοιμος για τη νέα σεζόν. 

Ο ίδιος με δηλώσεις που έκανε στο κανάλι της ομάδας του σχολίασε:

"Ο λόγος που κέρδισα το βραβείο του MVP είναι ότι κερδίσαμε 60 παιχνίδια και άλλαξε η νοοτροπία της ομάδας. Επίσης υπάρχουν πολλοί που λένε ότι αν ο Γιάννης δεν έχει τρίποντο δεν θα γίνει ποτέ ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος. Κέρδισα το βραβείο του MVP. Χωρίς τρίποντα. Έτσι;" ανέφερε αρχικά ο Έλληνας σούπερ σταρ και συνέχισε:

"Μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και χωρίς να σουτάρω τρίποντα. Όμως θέλω να έχω και το τρίποντο. Φέτος είχα βελτιωθεί και όσο περνούσε η σεζόν σούταρα και καλύτερα. Έτσι γίνεται πιο εύκολο το παιχνίδι μου και ταυτόχρονα κάνω πιο εύκολο το παιχνίδι των συμπαικτών μου".

Και κατέληξε: "Γιατί να μην κερδίσω πάλι το βραβείο του MVP; Πάντα είναι στόχος. Αν παίξουμε και πάλι καλό μπάσκετ και κερδίζουμε παιχνίδια μπορεί να συμβεί ξανά".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags