Facebook Pixel Ολυμπιακός: Συμφωνούν με Μαρινάκη οι Αγγελόπουλοι για αποχώρηση!
| 2019-09-20 15:21:00

Συμφωνούν με Μαρινάκη οι Αγγελόπουλοι για αποχώρηση - "Αυτό θέλει ο κόσμος" - Τι θα γίνει στην ΚΑΕ

του Pick n' Scroll
Συμφωνούν με Μαρινάκη οι Αγγελόπουλοι για αποχώρηση - "Αυτό θέλει ο κόσμος" - Τι θα γίνει στην ΚΑΕ

Απόλυτη σύμπλευση σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Αποκάλυψη sportdog!

Αρκετά πράγματα ειπώθηκαν στη χθεσινή επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού, κάποια από αυτά, όμως, δεν είδαν και τόσο το φως της δημοσιότητας. Το ένα ήταν αυτό που είπε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ότι ο Ολυμπιακός θα παίζει φέτος μόνο στην Ευρωλίγκα.

Εννοεί, δηλαδή, ότι ο Ολυμπιακός που θα εμφανιστεί στην Α2 δεν θα είναι ο Ολυμπιακός. Κάτι βέβαια που δεν στέκει σε καμία περίπτωση. Ο Ολυμπιακός είναι κι αυτός που θα παίξει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, ασχέτως αν θα αναφέρεται ως Ολυμπιακός Β' ή όπως αλλιώς. Άλλωστε κάποια στιγμή αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει ή μάλλον θελήσει να επιστρέψει στην Α1, πώς θα γίνει αυτό; Μόνο με άνοδο του Ολυμπιακού Β' από την Α2.

Από κει και πέρα αυτό που δεν είδε καθόλου το φως της δημοσιότητας είναι η απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου στην εξής δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το ματς με την Τότεναμ: "Μήπως πρέπει να κάνουμε κι εμείς ό,τι το μπάσκετ;" ήταν η τοποθέτησή του, στο τέλος του αγώνα με τους Άγγλους, με αφορμή το ότι πιστεύει ότι αδικείται η ομάδα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τοποθέτηση που βρήκε απόλυτα σύμφωνο και χαρούμενο τον εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ: "Είναι πάρα πολύ θετική η δήλωση αυτή που έγινε από τον πρόεδρο. Νομίζω ότι κι ο κόσμος αυτό σκέφτεται, αυτό πιστεύει. Ελπίζουμε φέτος το γήπεδο να είναι γεμάτο σε όλα τα παιχνίδια μας. Αυτός είναι ο στόχος, γι' αυτό δουλεύει η ομάδα. Τα αποτελέσματα φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο, αλλά οι φίλαθλοί μας πρέπει να στηρίξουν αυτή τη δύσκολη χρονική στιγμή", είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, δείχνοντας έτσι σύμπλευση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πριν από καιρό είχε αναφερθεί το ενδεχόμενο ο Βαγγέλης Μαρινάκης να μπει και να βοηθήσει στην ΚΑΕ, προς το παρόν, όμως, δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, έστω και αν οι δύο πλευρές δείχνουν να συμπορεύονται.

Στο μέλλον, όμως, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, αν και οι Αγγελόπουλοι λατρεύουν τον Ολυμπιακό και το μπάσκετ, ο μπασκετικός Ολυμπιακός που έχει θριαμβεύσει τα τελευταία χρόνια είναι δημιούργημά τους και συν τοις άλλοις τα οικονομικά τους πλέον έχουν μπει σε μία κανονικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μόνο ο Ολυμπιακός τα κάνει αυτά - Έχει ξεφύγει από την Ελλάδα - Tρεις θα του φέρουν εκατομμύρια

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags