Facebook Pixel Συγκινητικός ο Πεδουλάκης: «Ο Παύλος εκπροσωπούμε μια γενιά - Να γίνει θεσμός το τουρνουά»
| 2019-09-21 14:01:00

Συγκινητικός ο Πεδουλάκης: «Ο Παύλος εκπροσωπούσε μια γενιά - Να γίνει θεσμός το τουρνουά»

Sportdog Team
Συγκινητικός ο Πεδουλάκης: «Ο Παύλος εκπροσωπούσε μια γενιά - Να γίνει θεσμός το τουρνουά»

Όσα είπε ο κόουτς του Παναθηναϊκού.

Τουρνουά-θεσμός, που θα διατηρεί ζωντανά τα οράματα και τις αξίες, θέλει να γίνει το "Παύλος Γιαννακόπουλος" ο Αργύρης Πεδουλάκης, όπως είπε στην συνέντευξη Τύπου εν όψει του διημέρου αγώνων στο ΟΑΚΑ.

«Και εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο όχι μόνο για να τιμήσουμε τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου αλλά όλης της οικογένειας. Ελπίζω οι ομάδες να είναι έτοιμες για να τη σεζόν που αρχίζει.

Εμείς είμαστε οικοδεσπότες. Ελπίζουμε να γίνει ένα καλό τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Να γίνει θεσμός το τουρνουά για να κρατήσουμε ζωντανές τις αξίες, τα οράματα και τις ιδέες των παλαιότερων. Να είναι πρότυπα για όλους τους Παναθηναϊκούς. Στα αγωνιστικά εμείς θέλουμε να ενσωματώσουμε τους διεθνείς και από εκεί και πέρα τα παιδιά που δεν έχουν εμπειρίες από Ευρωλίγκα να καταλάβουν πως είναι οι ρυθμοί. Θα είναι έντονο το συναισθηματικό αλλά όταν ξεκινάει το παιχνίδι έχει τέτοια δύναμη που σε παίρνει μαζί του», δήλωσε αρχικά.

Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, είπε: «Θεωρώ ότι ο κύριος Παύλος εκπροσωπούσε μία γενιά που έφυγε. Μία γενιά που μετά τον πόλεμο ξεκίνησαν με αρχές και αξίες και έφτασαν ψηλά. Για εμάς θα πρέπει να είναι πρότυπα για το τι χάσαμε και τι πρέπει να επαναφέρουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags