Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκλονιστικός Δημήτρης Γιαννακόπουλος: "Ο Παύλος και ο Θανάσης μας παρακολουθούν από ψηλά..."
Μπάσκετ
| 2019-09-21 19:42:00

Συγκλονιστικός Δημήτρης Γιαννακόπουλος: "Ο Παύλος και ο Θανάσης μας παρακολουθούν από ψηλά..."

Sportdog Team
Συγκλονιστικός Δημήτρης Γιαννακόπουλος: "Ο Παύλος και ο Θανάσης μας παρακολουθούν από ψηλά..."

Ατάκες για το παρελθόν και το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τη Μακάμπι για το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος".

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στάθηκε στην παρουσία του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου για την καθιέρωση του Παναθηναϊκού στην ελίτ της Ευρώπης και τόνισε πως οι δυο τους παρακολουθούν από ψηλά την ομάδα.

"Παρ' όλο που είναι ένα τουρνουά με τέσσερις πολύ δυνατές ομάδες είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Από σήμερα είναι στην κορυφή του γηπέδου μας παρακαλουθούν αν τα κάνουμε σωστά. Και ο Παύλος και ο Θανάσης έβαλαν τα θεμέλια και δημιούργησαν όλο αυτό το πράγμα που λέγεται μπασκετικός Παναθηναϊκός. Αυτοί οι δύο άνθρωποι πήγαν τον Παναθηναϊκό στην ελίτ της Ευρώπης. Θέλω να ευχαριστήσω και τις 3 ομάδες που δέχτηκαν την πρόσκληση. Αμέσως ανταποκρίθηκαν και αυτό δείχνει τον σεβασμό που υπάρχει στον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο", ήταν η δήλωσή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags