Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έτσι το γυρίζουν οι Αγγελόπουλοι - Φέρνουν... λουκούμι από NBA
| 2019-09-26 14:58:00

Έτσι το γυρίζουν οι Αγγελόπουλοι - Φέρνουν... λουκούμι από NBA - "Περιμένουν" Ντάγκλας και Κόουλ!

του Pick n' Scroll
Έτσι το γυρίζουν οι Αγγελόπουλοι - Φέρνουν...  λουκούμι από NBA - "Περιμένουν" Ντάγκλας και Κόουλ!

"Τρελαμένοι" μετά την ΤΣΣΚΑ. Τι ετοιμάζουν. "Κλικ" για ονόματα.

Ο Ολυμπιακός ήταν τραγικός στη Μόσχα χθες, χάνοντας με 91-66 από την ΤΣΣΚΑ. Η διαφορά θα ήταν μεγαλύτερη, αν δεν... έκοβε στο τέλος η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Το θέμα είναι ότι οι Πειραιώτες δεν ήταν καλοί ούτε σε προηγούμενα φιλικά. Ούτε στα δύο με τον Ερυθρό Αστέρα, ούτε με την Ούνιξ Καζάν, ούτε στην Ιταλία με την Αρμάνι, όπου έχασαν με 78-62. Και όσο κι αν τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν έχουν τεράστια ουσία, έχει, όμως, η εικόνα.

Οι Πειραιώτες έχουν τις βάσιμες δικαιολογίες των απουσιών λόγω εθνικών ομάδων. Από την άλλη, όμως, είναι ξεκάθαρο ότι έχουν θέμα με το ρόστερ τους. Δεν είναι δυνατό όσο θα έπρεπε. Και ο λόγος γίνεται για τη θέση του "1" και του "5". Των πιο κομβικών θέσεων δηλαδή στο άθλημα.

Ο Ουέιντ Μπόλντγουϊν, που ήρθε από το ΝΒΑ, δεν έχει καταφέρει, λόγω τραυματισμών, να δείξει πράγματα. Ο Ουίλ Τσέρι δεν είναι του επιπέδου της Ευρωλίγκας. Και ο Αντώνης Κόνιαρης τώρα μαζεύει εμπειρίες. Όταν δεν θα είναι ο Βασίλης Σπανούλης στην ομάδα, θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Αλλά και να είναι, μάλλον δεν αρκεί για τον στόχο που έχει η ομάδα να μπει στην οκτάδα.

Και στο "5" υπάρχει θέμα, όταν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν θα είναι στο παρκέ. Ο Όγκουστιν Ρούμπιτ δεν είναι σέντερ, ο Ίθαν Χαπ δεν είναι έτοιμος, τουλάχιστον ακόμα, γι' αυτό το επίπεδο.

Η χθεσινή βαριά ήττα ταρακούνησε ακόμη περισσότερο τον κόσμο της ομάδας, που στηρίζει το "μέχρι τέλους", αλλά θέλει αλλαγές εδώ και τώρα.

Αυτή τη στιγμή δεν ξέρει κανείς αν οι Πειραιώτες θα κινηθούν για παίκτη. Σίγουρα, όμως, έχουν αρχίσει και κοιτάνε την αγορά, ώστε αν το ξεκίνημα στην Ευρωλίγκα δεν είναι καλό, να κινηθούν άμεσα.

Και κοιτάνε την αγορά του ΝΒΑ, εκεί, όπου σιγά σιγά θα αρχίσουν τα "κοψίματα". Το ΝΒΑ ξεκινάει φέτος στις 22 Οκτωβρίου και τις αμέσως επόμενες μέρες θα αρχίσουν οι ομάδες να δείχνουν την πόρτα της εξόδου στους πρώτους παίκτες. Παίκτες, που δεν θα βρουν χώρο στο ΝΒΑ, αλλά για την Ευρώπη θα είναι "λουκούμι".

Από την εδώ αγορά υπάρχουν διαθέσιμοι ο Τόνι Ντάγκλας, που ήταν πέρυσι στην Νταρουσάφακα, και ο Νόρις Κόουλ, που έπαιξε στην Μπουντούτσνοστ.

Ο κόσμος της ομάδας περιμένει με αγωνία τις επόμενες μέρες της ομάδας του. Αν θα κινηθεί μεταγραφικά, δηλαδή, καθώς και την πρεμιέρα της στην Ευρωλίγκα, στη Γαλλία κόντρα στη Βιλερμπάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Mεταγραφάρα" από το πουθενά στον Ολυμπιακό - Έρχεται για να πάρει φανέλα βασικού!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags