Facebook Pixel Σκέφτεται να σταματήσει από Εθνική ο Καλάθης - Μεγάλη δήλωση για Πιτίνο και Πεδουλάκη!
| 2019-09-26 21:15:00

Σκέφτεται να σταματήσει από Εθνική ο Καλάθης - Μεγάλη δήλωση για Πιτίνο και Πεδουλάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σκέφτεται να σταματήσει από Εθνική ο Καλάθης - Μεγάλη δήλωση για Πιτίνο και Πεδουλάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενδιαφέροντα τα όσα είπε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Ο Νικ Καλάθης κατέκτησε το βραβείο του MVP της Basket League και στις δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ επιβεβαίωσε τα όσα γράφτηκαν πως σκέφτεται να αποχωρήσει από την Εθνική Ελλάδας το επόμενο καλοκαίρι, κάνοντας και αναφορά στην διαφορά ανάμεσα στον κόουτς Πιτίνο και τον κόουτς Πεδουλάκη.

«Ευχαριστώ για το βραβείο. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες, τον προπονητή μου και τον οργανισμό. Εύχομαι να έχουμε όλοι καλή σεζόν με υγεία», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Στη συνέχεια, κατά τη συνέντευξη Τύπου του ΕΣΑΚΕ ρωτήθηκε αν σκέφτεται να αποσυρθεί από την Εθνική το επόμενο καλοκαίρι τόνισε: «Αυτό σκέφτομαι. Έχω παίξει για περίπου 11 χρόνια στην Εθνική και τώρα είναι ο καιρός να δώσω χώρο στους νεότερους παίκτες να παίξουν στην Εθνική».

Όσον αφορά τη νέα σεζόν είπε: «Είμαστε μια νέα ομάδα, έχουμε 6-7 νέους παίκτες. Έχουμε κάποιους παίκτες που δεν έχουν παίξει στην Euroleague, έχουμε κάποιους παίκτες που δεν έχουν ξαναπαίξει στην Ευρώπη. Έχουμε νέους παίκτες και ανυπομονούμε να αρχίσει η σεζόν, όπως και όλες οι ομάδες».

Για την μετάβαση από τον Πιτίνο στον Πεδουλάκη: «Είναι διαφορετικοί προπονητές, με διαφορετικές φιλοσοφίες. Δεν έχει διαφορά το πρόσωπο, αλλά το πώς βλέπουν το παιχνίδι. Ο κόουτς Πιτίνο αρέσκεται στο ελεύθερο παιχνίδι, ενώ ο Πεδουλάκης είναι πιο αυστηρός».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags