Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τρελαίνει" τον Μπλατ αυτός που "ρήμαξε" την Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-09-27 15:35:00

To... ψήνει για "μπαμ" ο Ολυμπιακός - "Τρελαίνει" τον Μπλατ αυτός που "ρήμαξε" την Ελλάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Pick n' Scroll
To... ψήνει για "μπαμ" ο Ολυμπιακός - "Τρελαίνει" τον Μπλατ αυτός που "ρήμαξε" την Ελλάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πότε θα γίνει κίνηση. Είχε βάλει 31 πόντους στην Κίνα. Μόνο εδώ...

Ο Ολυμπιακός είχε πριν από λίγο τη media day για την Ευρωλίγκα και οι παίκτες του έσπευσαν να παραδεχθούν την πραγματικότητα: ότι πλέον πρώτος στόχος είναι η είσοδος στην οκτάδα. Φάιναλ-φορ και κούπα πλέον θεωρούνται και είναι τεράστιες υπερβάσεις για την ομάδα του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός είναι ολοφάνερο ότι δεν είναι πλέον, όπως ήταν, και άπαντες στις τάξεις του προσπαθούν να τους προσγειώσουν όλους στη νέα πραγματικότητα.

Όλα δείχνουν ότι οι Πειραιώτες θα ξεκινήσουν ως έχουν στην Ευρωλίγκα. Δεν θα πάρουν, δηλαδή, κάποιον γκαρντ αντί του Τσέρι ή του Μπόλντγουϊν. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι γενικά δεν θα πάρουν. Ο Ντέιβιντ Μπλατ και οι συνεργάτες του παρακολουθούν την αγορά, ώστε να είναι έτοιμοι, όταν και αν χρειαστεί.

Γιατί μπορεί να μη χρειαστεί. Μπορεί το ξεκίνημα στην Ευρωλίγκα να είναι καλό και οι παίκτες, που αμφισβητούνται, να δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο. Είναι κάτι που δεν μπορεί να το προβλέψει κανείς.

Συν τοις άλλοις, δεν υπάρχουν πολλοί καλοί διαθέσιμοι παίκτες. Είναι ο Τόνι Ντάγκλας και ο Νόρις Κόουλ, που είναι ποιοτικοί, αλλά έχουν να παίξουν μπάσκετ σχεδόν πέντε μήνες.

Ίσως ο Μπλατ να περιμένει και τα "κοψίματα" του ΝΒΑ, που ξεκινούν σε λίγες μέρες και οι παίκτες που θα μείνουν ελεύθεροι θα είναι πολλοί.

Ενας παίκτης, πάντως, που θα ταίριαζε απόλυτα στον Ολυμπιακό, είναι ο Κόρεϊ Ουέμπστερ, ο Νεοζηλανδός που φόρτωσε με 31 πόντους το καλάθι της Εθνικής στο Παγκόσμιο της Κίνας. Τον Ουέμπστερ προσπάθησε να τον πάρει η Νταρουσάφακα τις προηγούμενες μέρες, αλλά δεν τα κατάφερε.

Το ότι ταιριάζει ο Νεοζηλανδός, δεν σημαίνει ότι θα τον πάρει ο Ολυμπιακός. Χρειάζεται, όμως, έναν ακόμη τέτοιο παίκτη με προσωπικότητα και δεν αποκλείεται στην πορεία να απασχολήσει σοβαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελό "καρφί" Μπλατ για το ρόστερ - Δήλωση να τραβάς τα μαλλιά σου - Την άκουσαν οι Αγγελόπουλοι; 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags