Facebook Pixel Γιώργος Βασιλακόπουλος: "Ρουκέτα" στο ελληνικό μπάσκετ - "Τελειώνει" ο Βασιλακόπουλος - Τον... καθαρίζουν από ψηλά!
| 2019-09-27 20:03:00

"Ρουκέτα" στο ελληνικό μπάσκετ - "Τελειώνει" ο Βασιλακόπουλος - Τον... καθαρίζουν από ψηλά!

Sportdog Team
"Ρουκέτα" στο ελληνικό μπάσκετ - "Τελειώνει" ο Βασιλακόπουλος - Τον... καθαρίζουν από ψηλά!

Τρομερές εξελίξεις, έδωσαν ήδη την εντολή...

Γιώργος Βασιλακόπουλος: Αντίστροφα πρέπει να μετράει πλέον ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στην προεδρία της ΕΟΚ, καθώς αποτελεί πλέον απόφαση και της Πολιτείας να τον... καθαρίσουν!

Αυτό τουλάχιστον προανήγγειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενακης, ο οποίος ενημέρωσε πως ετοιμάζει αλλαγές για τις Ομοσπονδίες και... φωτογράφιε τον πρόεδρο της ΕΟΚ στις σημερινές του δηλώσεις.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, στη συνέντευξη του στον «Φιλελεύθερο», εκτός από την πρόθεση του να επιβάλει διοικητικά πρόστιμα σε παράγοντες, αν δεν σταματήσουν οι εμπρηστικές δηλώσεις, αναφέρθηκε στις Ομοσπονδίες και φωτογράφισε τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο.

«Υπάρχουν διοικήσεις που έχουν ξεχάσει να ανανεωθούν διοικητικά. Πρέπει να μπει φραγμός σε κάποιους που έχουν «ξεχαστεί» στη θέση του Προέδρου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Και βέβαια δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Είναι συνολικό το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. Σίγουρα θα αλλάξει το καθεστώς εκλογής και ο αριθμός θητειών. Είναι ένα ζήτημα που έχει μπει στο τραπέζι και όπως βλέπουμε γίνεται αποδεκτό από την αθλητική κοινότητα της χώρας. Η εφαρμογή κανόνων διαφάνειας και σοβαρής οικονομικής διαχείρισης στις Ομοσπονδίες είναι ζητήματα που επίσης μας απασχολούν. Και βέβαια, πρέπει να αλλάξει η κουλτούρα του κρατικοδίαιτου αθλητισμού. Ετοιμάζουμε ένα point system για δικαιότερη κατανομή των επιχορηγήσεων, αλλά επιβάλλεται ο αθλητισμός να συνδεθεί με τις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες» τόνισε ακόμη ο υφυπουργός Αθλητισμού.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags