Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο αυτό που συνέβη με Πεδουλάκη - Δεν το πιστεύουν στον ΠΑΟ - Σαρωτικός
| 2019-09-30 00:57:00

Απίστευτο αυτό που συνέβη με Πεδουλάκη - Δεν το πιστεύουν στον ΠΑΟ - Σαρωτικός

Sportdog Team
Απίστευτο αυτό που συνέβη με Πεδουλάκη - Δεν το πιστεύουν στον ΠΑΟ - Σαρωτικός

Τι έγινε μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ;

Basketleague: Ακόμη ένα ξεχωριστό επίτευγμα πέτυχε ο Αργύρης Πεδουλάκης καθώς έφτασε τις 251 νίκες σαν προπονητής και έγινε ο 6ος πολυνίκης coach στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Δείτε τι αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ άρχισε με νίκη την προσπάθεια διατήρησης των σκήπτρων του στην Basket League, επικρατώντας της ΑΕΚ και ο Αργύρης Πεδουλάκης έφτασε σε ένα ξεχωριστό, ατομικό επίτευγμα. Έφτασε τις 251 νίκες καριέρας στο Πρωτάθλημα και με αυτήν έγινε ο 6ος πολυνίκης προπονητής στην ιστορία, από καταβολής Α' Εθνικής. Ο τεχνικός των “πράσινων” ξεπέρασε τον αείμνηστο Φαίδωνα Ματθαίου, έχοντας όμως 72 περισσότερα παιχνίδια από τον “Πατριάρχη” του ελληνικού μπάσκετ (457 έναντι 385).

Υπάρχει όμως και συνέχεια για τον Πεδουλάκη...

Η χθεσινή νίκη επί της ΑΕΚ, τον κατέστησε 3ο πολυνίκη στην ιστορία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Ήταν η 57η και με αυτήν ξεπέρασε τον Λευτέρη Σούμποτιτς. Παράλληλα ο “Άρτζι” έφτασε τις 43 νίκες κανονικής περιόδου στον “πράσινο” πάγκο, για να ανέβει στην 3η θέση και αυτής της λίστας αφού ξεπέρασε και σε αυτήν τον “Πίξι” (42)."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags