Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αγγελόπουλοι: Έτοιμοι για μεταγραφή - Αποφασίζει ο Μπλατ
| 2019-09-30 20:02:00

A2 "τέλος" για Ολυμπιακό - Κίνηση-ματ των Αγγελόπουλων - Στα... κάγκελα ο Μπλατ - Τι θα σκάσει;

του Pick n' Scroll
A2 "τέλος" για Ολυμπιακό - Κίνηση-ματ των Αγγελόπουλων - Στα... κάγκελα ο Μπλατ - Τι θα σκάσει;

"Καθάρισαν" τα αφεντικά, φουλ στην Α1. Έτσι γίνεται το "μπαμ"!

Ολυμπιακός - Αγγελόπουλοι: Όπως είχαμε γράψει και τις προηγούμενες μέρες, η αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού χρειαζόταν κι άλλους παίκτες για να μπορέσει να σταθεί ικανοποιητικά στο πρωτάθλημα της Α2 και έτσι έκανε τις απαραίτητες μεταγραφές. 

Πήρε τον 39χρονο, Θωμά Νίκου, που ήταν στο Παγκράτι, ενώ κλείνει και τον Πέτρο Μελισσαράτο, που βρισκόταν στην ομάδα της Λάρισας. Τώρα με αυτούς τους παίκτες και την επιστροφή από τραυματισμό του Αλεξέι Ποκουσέφσκι, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να έχει πρόβλημα παραμονής στην Α2.

Το μεγάλο ενδιαφέρον, όμως, εντοπίζεται στην πρώτη ομάδα των Πειραιωτών, που μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας στη Γαλλία κόντρα στη Βιλερμπάν. Οι εμφανίσεις στα φιλικά έχουν προβληματίσει και μετά το στραπάτσο στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ βγήκε προς τα έξω ότι θα γίνει μεταγραφή. 

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν πρόκειται να γίνει, τουλάχιστον τώρα. Ο Ντέιβιντ Μπλατ θεωρεί ότι η ομάδα του θα έχει πολύ καλύτερο πρόσωπο στο ξεκίνημα της Ευρωλίγκας, που μάλιστα είναι ευνοϊκό για τον Ολυμπιακό, αφού στις πρώτες αγωνιστικές δεν υπάρχει μπροστά του κάποιο μεγαθήριο. Υπάρχει Βιλερμπάν, υπάρχει Ζενίτ, υπάρχει και Βαλένθια.

Το ότι δεν θα πάρει παίκτη τώρα ο Ολυμπιακός, δεν σημαίνει ότι δεν θα πάρει και καθόλου. Οι άνθρωποί του έχουν ανοιχτά τα μάτια τους στην αγορά και όταν δουν αγωνιστικό πρόβλημα, που δεν ξεπερνιέται, θα κινηθούν για μεταγραφή.

Το μάτι τους είναι περισσότερο στραμμένο στις ΗΠΑ και στην αγορά του ΝΒΑ. Τα φιλικά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου ξεκινούν σήμερα με τον αγώνα των Χιούστον Ρόκετς με τους Σαρκς από την Κίνα και σιγά σιγά θα ξεκινήσουν τα "κοψίματα". Ο Ντέιβιντ Μπλατ παρακολουθεί τα πάντα, αλλά περιμένει να δει πρώτα πως θα πάει η ομάδα του. Αυτή την φορά αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να καθυστερήσει και θα πάει αμέσως για παίκτη.

Δεν υπάρχει χρόνος για πειράματα και ο κόσμος της ομάδας είναι πλέον πιο απαιτητικός, μετά τα όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό, την αποχώρηση από την Α1 και το "μέχρι τέλους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πληροφορία-βόμβα για το Άρης - Ολυμπιακός! Απόφαση που θα... τινάξει στον αέρα στο πρωτάθλημα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags