Facebook Pixel Sportdog.gr | Γι' αυτό θα πάει ψηλά ο φετινός Παναθηναϊκός - Εκεί ξεχωρίζει - Αποκάλυψη Ράις
| 2019-10-01 08:52:00

Γι' αυτό θα πάει ψηλά ο φετινός Παναθηναϊκός - Εκεί ξεχωρίζει - Αποκάλυψη Ράις

Sportdog Team
Γι' αυτό θα πάει ψηλά ο φετινός Παναθηναϊκός - Εκεί ξεχωρίζει - Αποκάλυψη Ράις

Όλα όσα δήλωσε ο παίκτης των Πράσινων.

Παναθηναϊκός: Ο Ταϊρίς Ράις σε συνέντευξη που παραχώρηση στην Πράσινη αναφέρθηκε στο μπασκετικό IQ που έχει φέτος η ομάδα αλλά και την διάθεση για δουλειά που υπάρχει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ: 

"Δουλεύουμε πολύ στην χημεία για να γίνουμε ένα ως ομάδα. Βέβαια έχουμε ακόμη αρκετά πράγματα να βελτιώσουμε γιατί βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν. Στο διάστημα που βρισκόμαστε πάντως θεωρώ ότι είμαστε σε καλό επίπεδο για τα πρώτα ματς της σεζόν κι αν συνεχίσουμε με την ίδια ένταση, θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Έχουμε πολλούς παίκτες που βάζουν την μπάλα στο καλάθι κι αυτό είναι ένα ισχυρό χαρτί. Όσο έχουμε σωστή νοοτροπία και κυκλοφορούμε σωστά την μπάλα, δεν θα έχουμε πρόβλημα καθώς κάθε βράδυ μπορεί πρωταγωνιστής να είναι διαφορετικός. Στην άμυνα έχουμε τα περισσότερα περιθώρια βελτίωσης και δουλεύουμε πολύ σε αυτό που θέλει ο προπονητής μας", τόνισε αρχικά.

"Είναι δύσκολο να πεις τι μπορούμε να καταφέρουμε στη σεζόν, γιατί έχουμε 6-7 νέα πρόσωπα. Δύο βασικοί μας παίκτες αγωνίζονται για πρώτη φορά στην Ευρώπη και 2-3 ακόμη θα πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτό το επίπεδο, στο οποίο δεν έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν. Παράλληλα έχουμε όλοι μας υψηλό μπασκετικό IQ και διάθεση να παλέψουμε σκληρά, γι’ αυτό και πιστεύω πως δεν έχουμε πλησιάσει τα πραγματικά μας επίπεδα. Με άριστα το 10 θα έλεγα ότι είμαστε ακόμη στο 3 ή 4. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά μέχρι στιγμής τα πάμε εξαιρετικά", πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags