01/10/19 - 15:10

Βάζουν μπρος τις μηχανές για το γήπεδο της ΑΕΚ - "Καρφάκι" από Αυγενάκη για τη νομιμότητα

Ο υφυπουργός Αθλητισμού συναντήθηκε με τον Μάκη Αγγελόπουλο!

Sportdog Team
Βάζουν μπρος τις μηχανές για το γήπεδο της ΑΕΚ - "Καρφάκι" από Αυγενάκη για τη νομιμότητα
909views 0shares
TAGS

ΑΕΚ - Μάκης Αγγελόπουλος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του ισχυρού άνδρα της Ένωσης με τον υφυπουργό!

Ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε για την συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη και στάθηκε στα ζητήματα που πρέπει να λυθούν άμεσα για την αξιοποίηση του κλειστού στα Άνω Λιόσια από την ΑΕΚ.

«Επιβεβαιώσαμε την πρόθεσή μας για την αξιοποίηση του Ολυμπιακού Ακινήτου στα Λιόσια. Μας ξεκαθαρίστηκε από τον Υπουργό ότι πρόθεση της Πολιτείας είναι να συνδράμει στην αξιοποίηση και στην αναβάθμιση του ακινήτου, που μπορεί να γίνει πιλότος για επόμενα στοιχήματα. Συστήσαμε μία ομάδα εργασίας και θα κοιτάξουμε τα επόμενα βήματα. Πρέπει να λυθούν κάποια νομικά θέματα και θα προσπαθήσουμε σύντομα να έχουμε κάτι για τον κόσμο», ανέφερε λίγο μετά το τέλος της συνάντησης με τον Λευτέρη Αυγενάκη ο Μάκης Αγγελόπουλος, προτού προσθέσει:

«Μεσολαβούν αρκετές γραφειοκρατικές διαδικασίες που εμπλέκουν κι άλλους φορείς, εκτός του Υπουργείου. Αυτές δεν ελέγχονται ούτε από εμάς ούτε από τον Υπουργό. Αυτό δεν εξαρτάται από εμάς, υπάρχουν αλληλοκάλυψη αρμοδιοτήτων ανάμεσα στους φορείς που εμπλέκονται».

Αυγενάκης: "Ξεκινάμε δουλειά με απόλυτη νομιμότητα"

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Αθλητισμού μετά την συνάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο:

«Η συζήτηση με τον πρόεδρο και τα στελέχη της ΑΕΚ μας βοήθησε ώστε να ξεκαθαριστεί η πρόθεσή τους αλλά και η δική μας διάθεση ώστε να συνεργαστούμε για να αξιοποιηθεί σωστά το κλειστό, με μια καθαρή βάση και συνθήκες διαφάνειας. Θέλουμε να δούμε ένα κρατικό ακίνητο να αξιοποιείται σωστά και μία ομάδα να έχει τα οφέλη από κάτι τέτοιο. Ήδη από σήμερα ξεκινάμε την δουλειά. Δουλειά σωστή και οργανωμένη, με απόλυτη νομιμότητα. Κάτι που απαιτείται από όλες τις πλευρές.

Στο τέλος όλοι θα είμαστε ωφελημένοι από μία σωστή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία μπορεί να αποτελέσει την αρχή και για την αξιοποίηση άλλων ακινήτων που εντάσσονται στις υπηρεσίες μας, που γερνούν και διαλύονται. Ευελπιστώ αυτή να είναι η αρχή και αυτό θα μπορέσει να γίνει πιο εύκολο και από την καλή συνεργασία των σωματείων που θα στεγαστούν σε αυτά. Είμαι βέβαιος ότι πολύ σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ