Facebook Pixel Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ατάκες-φωτιά ΛεΝτέι για την αποχώρηση του Ολυμπιακού στο ημίχρονο
| 2019-10-04 17:30:00

Ατάκες-φωτιά ΛεΝτέι για την αποχώρηση στο ημίχρονο με ΠΑΟ: "Ήταν μια τρέλα – Δεν μου άρεσε καθόλου"

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά ΛεΝτέι για την αποχώρηση στο ημίχρονο με ΠΑΟ: "Ήταν μια τρέλα – Δεν μου άρεσε καθόλου"

Θυμήθηκε το... μοιραίο ντέρμπι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο Ζακ ΛεΝτέι αγωνίζεται πλέον στη Ζαλγκίρις και ρωτήθηκε από λιθουανικό Μέσο για τις στιγμές που έζησε πέρυσι στον Ολυμπιακό και την αποχώρηση των Ερυθρολεύκων στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε χαρακτηριστικά πως «ήταν μια τρέλα» και ότι δεν του άρεσε καθόλου αυτή η κίνηση, όμως ήταν κάτι που δεν μπορούσε να αλλάξει.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν μια τρέλα! Δεν μού άρεσε καθόλου, γιατί ήθελα πάρα πολύ να παίξω. Αλλά τέτοια πράγματα δεν μπορείς να τα ελέγξεις. Δεν ήταν αποφασή μας. Όταν προσπάθησα να ρωτήσω για να μάθω, μπερδεύτηκα ακόμα πιο πολύ, επειδή γινόντουσαν πάρα πολλά. Ήταν δύσκολο για μένα, καθότι μαχητής.

Δεν έδινα προσοχή στο παρασκήνιο, πήγα εκεί για να παίξω μπάσκετ. Προσπαθώ να δίνω σημασία σε αυτά που μπορώ να ελέγξω. Αυτή είναι η αρχή μου, να δουλεύω σκληρά, να ιδρώνω, να βλέπω βίντεο και να κάνω το οτιδήποτε για τη νίκη.

Έμεινα στην ομάδα όλο το χρόνο και έκανα ό,τι μου ζήτησαν. Άφησα εκεί το σώμα και την ψυχή μου. Είχα καλή σχέση με τους συμπαίκτες μοτ και με βοήθησαν πολύ. Θα πάρω τα παραδείγματά τους για το μέλλον».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags