Facebook Pixel Ντέιβιντ Μπλατ - Ολυμπιακός: Ατάκα-φωτιά από Μπλατ μετά τη... σφαλιάρα για την έλλειψη επίσημων αγώνων του Ολυμπιακού!
Μπάσκετ
| 2019-10-05 00:49:00

Ατάκα-φωτιά από Μπλατ μετά τη... σφαλιάρα για την έλλειψη επίσημων αγώνων του Ολυμπιακού!

Sportdog Team
Ατάκα-φωτιά από Μπλατ μετά τη... σφαλιάρα για την έλλειψη επίσημων αγώνων του Ολυμπιακού!

Ο κόουτς εξήγησε τι πήγε στραβά και δεν έψαξε για δικαιολογίες.

Ντέιβιντ Μπλατ - Ολυμπιακός: Στα πολύ χαμηλά ποσοστά ευστοχίας στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά τη βαριά ήττα του Ολυμπιακού στη Γαλλία, αποθέωσε τη Βιλερμπάν, ενώ σχολίασε και την έλλειψη επίσημων αγώνων λόγω της απουσίες της ομάδας από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου προπονητή:

"Συγχαρητήρια στη Βιλερμπάν. Έπαιξε καλύτερα και άξιζε τη νίκη. Δεν κάναμε πολλά πράγματα σωστά και το να ψάξουμε δικαιολογίες θα ήταν λάθος. Συγχαρητήρια και πάλι στην αντίπαλό μας. Εμείς προφανώς έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Πίστευα πριν το παιχνίδι πως είναι καλή ομάδα. Προφανώς υπάρχει συνέχεια και εξέλιξη από την προηγούμενη σεζόν και με την προσθήκη κάποιων καλών παικτών. Επίσης ένας παράγοντας θεωρώ πως ήταν υπέρ των αντιπάλων μας, είναι ότι είχαν μια πιο φυσιολογική προετοιμασία. Ήταν πολύ περισσότερο καιρό οι παίκτες μαζί.



Θεωρώ πως στην πραγματικότητα το πλάνο μας ήταν καλό, απλά δεν κάναμε στη συνέχεια κάποια πράγματα που κάναμε με επιτυχία στο πρώτο δεκάλεπτο κι αυτό το εκμεταλλεύθηκε η αντίπαλός μας. Πρέπει να βάλεις κάποια σουτ. Αν δεν τα βάλεις η δυναμική του παιχνιδιού αλλάζει γρήγορα. Με 23% από την περίμετρο και 65% από την γραμμή των βολών,οι περισσότερες πιθανότητες είναι να χάσεις. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν θέλω να αναζητήσω δικαιολογίες. Δεν είναι σωστό να κάνω κάτι τέτοιο. Θα μπορούσε να είναι ένας παράγοντας η έλλειψη επίσημων αγώνων κι αν πράγματι είναι, θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να το διορθώσουμε ώστε να μην μας επηρεάζει
".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags